Actie La Vie Loopt voor nachtzoenen is een succes!

Actie La Vie Loopt voor nachtzoenen is een succes!

Iedere ouder wil zijn eigen kind elke dag zelf naar bed brengen, een verhaaltje voorlezen en instoppen voor het slapen gaan.
Dat is niet altijd vanzelfsprekend als je kind in een ziekenhuis ligt. Zeker als dit voor een langere periode is.

 

Het Ronald McDonald fonds maakt dit wel mogelijk door ouders een “thuis” te bieden vlakbij het ziekenhuis. Een overnachting in het Ronald McDonald Huis Utrecht kost ongeveer 45 euro. De familie betaalt zelf 15 euro. Voor de rest van het bedrag, ongeveer 30 euro, zijn ze volledig afhankelijk van donaties en giften.La Vie draagt het Huis in Utrecht een bijzonder warm hart toe en daarom hebben we actie ondernomen; La Vie loopt voor nachtzoenen, u ook?!.

 

Maar liefst 18 mensen hebben zich aangemeld voor deze actie! Met zijn allen zijn we na een uitgebreide lunch van La Vie naar het Huis in Utrecht gelopen. Daar aangekomen stond er drinken met iets lekkers klaar. Manager Agatha Kleis heeft uitleg gegeven waarom het zo bijzonder en dankbaar is wat ze samen met de vele vrijwilligers elke dag weer doen om de ouders een “thuis” ver van huis te geven. We hebben daarna onze wandeltocht weer voortgezet richting La Vie. We hebben de dag met een gezellig borrel afgesloten.

 

Naast de lopers zijn er velen geweest die een donatie hebben gedaan. We zijn dan ook erg blij en dankbaar met het totaalbedrag van deze actie, namelijk € 823.50. Hiervoor kunnen we ruim 27 overnachtingen schenken aan het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

Alle lopers en sponsoren nogmaals dank voor jullie hartverwarmende inzet!