Eten en drinken

Naast een goede locatie en prettige zaalruimte is ook de verzorging van het eten en drinken tijdens uw bijeenkomst belangrijk. In de Lounge geniet u van een heerlijke kop koffie of informele borrel aan het einde van de dag. In het vernieuwde restaurant serveren we verrassende gerechten; van een gevarieerd lunchbuffet tot een luxe vijfgangendiner. Onder leiding van Chef Kok Martin staat het keukenteam tot uw dienst en verwent u graag met dagverse seizoensgerechten die smaakvol en gezond zijn.

We hebben vele jaren ervaring in het verzorgen van allerlei soorten bijeenkomsten en bieden u graag de keuze uit een verschillende mogelijkheden.

Keuken

Culinair maatwerk
Het keukenteam van La Vie Meeting Center Utrecht heeft veel ervaring met de catering van congressen, vergaderingen en trainingen. Van ontbijt, lunch tot borrel en diner. Smaken verschillen, dat weten zij als geen ander. De combinatie van kwaliteit en persoonlijke benadering, waarbij uw wensen de leidraad zijn, staan garant voor een geslaagd en smakelijk resultaat. Uiteraard spelen ze graag in op diëten en allergieën.

Medewerkers lounge

Lounge
In onze gezellige Lounge kunt u de hele dag terecht voor een korte break, afspraak of om te flexwerken. Van ontbijt tot borrel, op ieder moment van de dag bieden we u een assortiment aan eten en drinken.

Meer informatie? Bekijk hier onze plattegrond , brochure of neem contact op met onze Meeting Expert Natalie, zij geeft u graag een rondleiding.

Heeft u uw keuze gemaakt ? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of boek direct online.