Mogelijkheden

Tijdens uw vergadering of training verzorgen wij uw catering op maat. Lunch in de zaal? Of een heerlijk uitgebreid buffet in ons restaurant? Alles kan. Wilt u iets speciaals aan uw bijeenkomst toevoegen? Trek in iets anders? Onze keukenbrigade speelt graag in op uw wensen.

Ontbijt

Ontbijt
“Eat diamonds for breakfast and shine all day”. Ontbijten zorgt voor nieuwe energie en brengt de spijsvertering op gang, zodat u optimaal kunt presteren tijdens uw bijeenkomst. Wilt u uw bijeenkomst vroeg starten, of wilt u ’s ochtends vroeg van huis om de files voor te zijn? U kunt bij ons ook terecht voor een smakelijk ontbijt!

Het gezonde, biologische, Ronald McDonald Kinderfonds ontbijt is voor €3,75 verkrijgbaar in onze LoungeDit ontbijt is éxtra verantwoord want de opbrengst komt ten goede aan het Ronald McDonald Huis Utrecht.  Dagvoorzitters en trainers krijgen het ontbijt bij aankomst gratis in de zaal. Wilt u samen met uw gasten uitgebreid ontbijten voordat uw bijeenkomst start? Ook dat kan. Neem gerust contact  met ons op om vooraf te reserveren.

lunch

Lunch
Een ruim assortiment van warme en koude gerechten en broodjes, verschillende soepen, een saladebar, diverse superfoods en zoet en hartig beleg. Dat is slechts een greep uit ons lunchbuffet. Niet voor niets wordt onze lunch gemiddeld met een 8,7 beoordeeld. En laten we het gezonde La Vitaminewater en de verfrissende yoghurtbarn niet vergeten! We proberen ons lunchbuffet constant weer te verbeteren en nieuwe foodconcepten toe te voegen. Heeft u een korte bijeenkomst en weinig tijd voor een uitgebreide pauze? Wij verzorgen ook graag een broodjeslunch bij u in de zaal, desgewenst aangevuld met een salade, soep van de dag of en snack en een schaal met handfruit.

diner

Diner en borrel
Uw bijeenkomst informeel afsluiten om in een sfeervolle setting na te praten of te netwerken? Wij verzorgen graag een diner of een gezellige borrel voor u. U kunt een keuze maken uit diverse soorten buffetten of een luxe 3-gangen diner. Ook voor een borrel zijn er verschillende mogelijkheden met warme en koude hapjes.

Meer informatie? Bekijk hier onze plattegrond , brochure of neem contact op met onze Meeting Expert Natalie, zij geeft u graag een rondleiding.

Heeft u uw keuze gemaakt ? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of boek direct online.