Optimale concentratie tijdens examens

examenHet examenseizoen is weer in volle gang! Ook bij La Vie vinden er  regelmatig examens plaats. Voor de deelnemers vaak een spannend moment waarbij niet alleen een rustige zaalruimte bijdraagt aan de concentratie maar ook andere facetten van belang zijn. Wist u bijvoorbeeld dat eten en drinken, zoals bananen en groene thee positief bijdragen aan de concentratie?

Bananen bevatten namelijk verschillende koolhydraten welke zorgen voor voldoende energie om optimaal te presteren. Daarnaast bevat groene thee het stofje L-Theanine welke een bewezen kalmerend effect heeft en de concentratie een boost geeft. Zowel de bananen als de groene thee zetten we standaard klaar voor de examenkandidaten.

Vanuit onze servicegedachte “Kindest Regardz” willen onze medewerkers van elk moment een bijzonder moment maken. Dit begint bij het inleven in de wensen en behoeften van onze gasten en dus ook examenkandidaten. Daarom bieden we alle kandidaten tijdens examens onder andere het gebruik van een stressbal. Het knijpen in een stressbal bevordert niet alleen de concentratie maar heeft ook een positief effect op ons vermogen om dingen te onthouden. Uiteraard zorgen we dat de eerder genoemde bananen en groene thee tijdens het examen ook niet ontbreken. En dat is slechts een tipje van de sluier!

Organiseert u binnenkort een examen in La Vie? Neem dan gerust contact op met onze Meeting Expert Natalie zodat zij het examenmoment met u af kan stemmen. Wilt u meer weten over de hartverwarmende service van onze medewerkers? Op de pagina onze medewerkers vertellen wij u meer!