Op weg naar een ‘papierloze’ meeting

flip ever

Op weg naar een ‘papierloze’ meeting

Heeft u ze al gespot? De ‘Flip-ever’. Dit is een nieuw soort flip over die nog niet is uitgebracht op de markt. Aan ons, of eigenlijk aan u, de eer om deze multifunctionele en vooral duurzame flip-over uit te proberen.

De ‘Flip-ever’ is gemaakt door Bambook. Dit jonge Nederlandse bedrijf houdt zich bezig met het uitbrengen van producten die het ons allemaal een stuk duurzamer én makkelijker maken. Zo hebben ze onlangs een notebook met uitwisbaar schrift op de markt uit gebracht.

Waarom een nieuwe flip-over?

Bij La Vie zien we iedere dag hoeveel papier er wordt gebruikt gedurende een meeting. De welbekende flip-overs zijn ook niet te missen voor de trainers en docenten. We proberen al op verschillende manieren duurzaam om te gaan met al het papier wat hier voor gebuikt wordt. We we scheiden het afval papier en bieden speciale flip-over kokers aan om het papier met bruikbare aantekeningen in te bewaren om een volgende keer weer te kunnen gebruiken.

Wat doet de ‘Flip-ever’ beter?

De ‘Flip-ever’ gaat een stapje verder. Dit product is namelijk geheel papierloos. Aantekeningen vegen niet zo snel weg als een memo bord, dat zou onhandig zijn. Maar met een waterspray zijn alle aantekeningen makkelijk uit te wissen. En voor u dat doet, kunt u met een handige app uw aantekeningen digitaliseren om ze op te slaan waar u wilt. Dat bespaart meteen een hoop tijd!

Klinkt als een win-win situatie, niet waar? Wij zijn benieuwd of dit in werkelijkheid ook zo uitpakt en zijn dan ook erg op uw eerlijke mening gesteld. Als de Flip-ever bevalt kunnen we hem in alle zalen aanschaffen en weer een stap in de juiste richting zetten in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Vanaf september is de ‘Flip-ever’ in La Vie te testen. Probeer hem uit en laat uw mening achter bij onze medewerkers of op de korte enquêtes die u hierbij zal treffen.