Onze medewerkers

Het warme welkom, de persoonlijke zorg, de aandacht voor details en de de hartverwarmende hospitality van onze medewerkers zijn de beste garantie voor een blijvende herinnering. ‘Ik voel me hier echt thuis’ is wat onze gasten zeggen over La Vie.

Kindest Regardz

Kindest Regardz is de naam van onze bijzondere service. Het is onze ambitie om het aardigste bedrijf van Nederland te worden. Want oprechte aardigheid wordt ervaren als de ultieme service. Een gast of klant hoeft bij ons nooit om een service te vragen. Het is er. We willen onze gasten en klanten telkens een stap voor zijn. Door deze bijzondere service komen mensen graag terug en creëren we langdurige relaties. We noemen het ook wel State-of-the-Heart-Hospitality.

Zeven stappen

Het aardigste bedrijf van Nederland worden en blijven kan vanzelfsprekend alleen met de aardigste medewerkers. Aardige medewerkers hebben het hart op de juiste plaats zitten en zijn niet alleen aardig voor gasten en klanten, maar ook voor elkaar. Door het toepassen van zes bijzondere stappen (Bereikrijk, Binnenvoelbaar, Luistergevig, Oplosselijk, Verrasvast en Verwenzaam) zorgen zij voor de zevende stap: “Teruglustige” gasten.

medewerker

Bereikrijk

We hebben u altijd in het vizier zodat u onze volle aandacht en toewijding krijgt.

medewerker

Oplosselijk

We zorgen dat alles altijd goed verloopt omdat we ons verplaatsen in uw situatie en uw wensen begrijpen.

medewerker

Binnenvoelbaar

We vinden u bijzonder en hebben passie voor gastvrijheid zodat het hier als thuis voelt.

medewerkers

Verrasvast

We overtreffen graag uw verwachtingen zodat een gewone dag een bijzondere dag wordt.

medewerker

Luistergevig

We luisteren aandachtig zodat u zich in iedere situatie gehoord en begrepen voelt.

Verwenzaam

Verwenzaam

We doen niets liever dan u verwennen zodat we een onuitwisbare indruk achterlaten.

‘Kindest Service’ medewerker verkiezing

Elk jaar heeft Regardz de verkiezing voor de ‘Kindest Service’ medewerker. Een soort ‘medewerker van het jaar’, maar dan voor de aardigste collega. Alle medewerkers geven van hun locatie een eerste en tweede keuze door, waar een locatiewinnaar uit komt. Iedereen kan deze locatietitel winnen, ongeacht functie, afdeling of lengte van het dienstverband. Uit de locatiewinnaars wordt tijdens de finale de ‘Kindest Service’ medewerker gekozen, die een jaar lang deze bijzondere titel mag dragen.

Benieuwd naar onze ‘Kindest Service’ medewerkers? Wij stellen ze graag aan u voor!

Marisa

Marisa Shia-Man

Kindest Service Medewerker 2014

“Marisa (Servicemedewerker Banqueting) is en ademt Kindest Regardz! Van nature en ongevraagd. Naar gasten en collegaz. Marisa haalt elke dag alles uit de kast om haar gasten én collega’s te verrassen en verwennen. Ze is hierdoor in staat om een thuisgevoel te creëren en verwachtingen te overtreffen.  Zelfs na vijf jaar weten gasten zich Marisa nog te herinneren. Met haar humor, enthousiasme en oprechtheid is ze een belangrijke sfeermaker en voorbeeld voor anderen binnen het team.”

Petra

Petra Verheij

Kindest Service Medewerker 2015

“Petra is hét gezicht van La Vie. Ze is een op en top gastvrouw, (h)erkent haar gasten en ontvangt ze op een unieke, hartverwarmende wijze. Ze toont oprechte interesse en biedt een luisterend oor. Voor gasten en collega’s. Petra heeft de gave om bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren. Zo creëert ze teruglustigheid en vriendschap. Petra maakt van elke dag een feestje.”

Maarten

Maarten Gelijsteen

Kindest Service Medewerker 2016

“Maarten (Servicemedewerker Banqueting) is van nature gastvrij, bescheiden, betrouwbaar en heel oplosselijk! Hij is een sprankelende, vrolijke verschijning en staat altijd voor iedereen klaar. Maarten zet ongevraagd een stapje extra en zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Samenwerken met Maarten is een feestje. Gastvrijheid is voor hem iets geven zonder er iets voor terug te verwachten.”

bas

Bas Pijffers

Kindest Service Medewerker 2017

“Gastgeverschap is Bas op het lijf geschreven. Zijn uitstraling, servicegerichtheid en uitstekende communicatie zijn zoals dat heet een Kindest gentelman betaamt. Bas voelt onze gasten goed aan en is hen vanuit zijn drive naar de perfectie graag steeds een stap voor om tot in detail te kunnen ontzorgen. Bas staat ook altijd klaar voor zijn collega’s en streeft ernaar om sámen elke bijeenkomst tot leven te brengen in hartje Utrecht. Hiermee is hij de ‘Kindest Service’ medewerker van La Vie 2017!”

Hartverwarmende Hospitality

Meer weten over onze hartverwarmende hospitality? Bekijk dan het filmpje hieronder.

Werken bij La Vie Meeting Center Utrecht

Interesse in een leuke werk- of stageplek bij La Vie Utrecht? Bekijk dan onze vacaturepagina of kijk op de website Werken Bij Regardz.

Meer informatie? Bekijk hier onze plattegrond , brochure of neem contact op met onze Meeting Expert Natalie, zij geeft u graag een rondleiding.

Heeft u uw keuze gemaakt ? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of boek direct online.