Reviews

Ons succes hangt af van de tevredenheid van onze gasten. Daarom vragen we onze gasten dagelijks hun ervaringen met ons te delen. Zo kunnen we het de volgende keer nóg beter doen! Onderstaand kunt u enkele reviews lezen van gasten die u voor zijn gegaan. Wilt u uw mening delen over uw ervaringen met La Vie Meeting Center Utrecht? Laat dan ook een review achter.

La Vie kent iedereen van naam, daar heb je wat aan! Ze staan altijd voor je klaar, dus vragen maar!

Maud Litjens – Docent ICM Trainingen & Opleidingen

Heerlijk en warm welkom. 🙂 Vivre La Vie in La Vie!

Kim Oonk – Docent Ortho Consult

Op een “La Vie” dag denk ik onderweg – yes – ik mag weer in “La Vie” training geven. Yes voor de warme sfeer, de service en de locatie.

Leendert van Genderen – Docent Ortho Consult

Gezellige sfeer, heerlijke koffie en altijd een hartelijk welkom.

Paul v/d Hoeven – Rentokil

Bij La Vie voel ik me een VIP: ik voel me welkom, iedereen is vriendelijk en ze regelen werkelijk alles voor een zorgeloze dag.

Marco van Maurik – Docent bij Global Project Performance

Bij La Vie Meeting Center Utrecht weten ze wat welkom heten is: gastvrijheid in het kwadraat!

Roy Kreeftmeijer – ICM Opleidingen & Trainingen

De La Vie Utrecht medewerkers zijn gastvrij, vriendelijk en servicegericht. Ook als trainer voel ik mij altijd gast!

Els Pronk – ICM Opleidingen & Trainingen

De fijnste plek van Utrecht en eigenlijk heel Nederland vind ik La Vie Meeting Center. Naast de Bijenkorf. Alles is tot in de puntjes geregeld en de medewerkers zorgen werkelijk voor alles. Geweldige plek!! (En ik heb door heel het land getraind op allerlei (on) mogelijke locaties..)

Lisa Janssen – Eigenaar & docent Juffrouw Janssen

We werken al jaren samen met La Vie Meeting Center Utrecht. La Vie biedt een open en frisse leeromgeving. De mensen die er werken, zijn klantvriendelijk en behulpzaam. Het restaurant biedt een uitgebreid menu voor iedereen. Centraal gelegen biedt La Vie een goed bereikbare locatie voor het verzorgen van trainingen voor groepen.

Peter Postema

La Vie Meeting Center biedt ons een zorgeloos verblijf. ’s Ochtends staat het cursusmateriaal al in de zaal en worden de laptop en beamer op verzoek geïnstalleerd. Hebben wij last minute nog iets uit te printen, geen probleem. Of laatst toen een cursist haar yoghurt-ontbijt wilde nuttigen, werd er een lepel op de zaal geleverd. De medewerkers van La Vie doen net dat stapje extra. Zij weten dat het om de beleving van de cursist gaat. De koffie en thee zijn van kwaliteit en de lunch is uitstekend.

Lotte Stapper – Programmamanager Geoplan

Al meer dan 15 jaar maken wij met grote tevredenheid voor onze trainingen en opleidingen gebruik van de service van La Vie Meeting Center.

Wat maakt La Vie voor ons zo bijzonder?
Het voelt iedere keer weer als thuiskomen! De medewerkers die jouw persoonlijk kennen en met je naam begroeten, weten welke wensen wij hebben en hier gehoor aan geven, meedenken in oplossingen, attent zijn om met je verjaardag een kaartje te sturen of als je aanwezig bent op je verjaardag ballonnen in de zaal te leggen. De klant is echt hun gast.
Daarnaast ook zakelijk blijven.
Reacties van onze deelnemers:

 

  • Heerlijke lunch, waar rekening gehouden wordt met diëten, allergie of wensen.
  • Mooie ruime zalen met veel daglicht.
  • Inrichting is geweldig.

 

Wij hopen nog jaren van La Vie Utrecht gebruikt te mogen maken.

Herberd en Petra Prinsen – HPC Trainingen BV

Ik verzorg al 10 jaar met veel plezier trainingen en opleidingen op locatie La Vie.
Door de geweldige service en persoonlijke aandacht voel ik me er thuis.

Klaas Jan Terpstra – Directeur Osmo Consult

Als trainer heb je een aantal zaken nodig die je nodig hebt om jouw deelnemers extra blij te maken:
1. Een goed bereikbare locatie
2. Een locatie met uitstraling
3. Een receptie die de deelnemers bij vragen te hulp komt
4. Uitstekende koffie, thee en lunch
5. Wifi
Als trainer heb je voor jezelf ook zaken nodig

1. Eenvoudig te boeken locatie
2. Goed werkende apparatuur en wifi
3. Duidelijke facturen
4. Bij meerdere trainingen in een korte periode een plek waar je eventueel materiaal achter kunt laten.
Dit vind ik bij La Vie Meeting Center in Utrecht. Deelnemers uit heel Nederland zijn tevreden over de bereikbaarheid, de gastvrijheid. Zelf ben ik heel enthousiast over het bijna onmiddellijk beantwoorden van mail, de spullen die al klaar staan voor de training en dat mede door hen ik de deelnemers ook een “dagje uit” aanbied door de fantastische verzorging.

Sylvia Bakker – ProDiCo

Medilex Onderwijs is inmiddels al sinds 2011 een zeer tevreden klant bij La Vie Meeting Center. De persoonlijke aandacht die je krijgt en de wil om dingen op te lossen is heel fijn. Het is nooit ‘nee, dat kan niet’, maar altijd ‘we gaan kijken wat we kunnen doen’ ook al is het een vraag die ze nog nooit gehad hebben. Ook onze trainers zijn altijd lovend over La Vie Utrecht. Behalve als ze een aantal weken achter elkaar moeten komen. Dan klagen ze over de lunch omdat die te lekker is!

Kevin Blommert – Algemeen directeur – Medilex Onderwijs

Meer informatie? Bekijk hier onze plattegrond , brochure of neem contact op met onze Meeting Expert Natalie, zij geeft u graag een rondleiding.

Heeft u uw keuze gemaakt ? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of boek direct online.