taste the waste

taste the waste

La Vie Meeting Center heeft de ambitie om alles elke dag nog beter te doen als de dag ervoor. In onze dienstverlening naar onze gasten, maar ook vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid. De zoektocht naar de lekkerste producten van de beste merken is voor ons een sport. Merken met een twist zijn extra speciaal. Deze merken maken hun producten van afgekeurde groente of fruit. Deze groente en fruit worden alleen afgekeurd, omdat het er misvormd uit ziet.

Te gek voor woorden! De smaken zijn heerlijk.

 

TWISTED JAMS

Twisted jam is een jam van groente en fruit dat een tweede kans verdient, omdat ze te klein, te groot, te krom, te rijp en te lelijk zijn. Deze jams zijn ambachtelijk, spannend, lekker, duurzaam en echt Utrechts! Deze jam zelf proeven? Het is te vinden op ons lunchbuffet!

 

KROMKOMMER

Te krom, te dik, te klein, te veel.… te gek! Zo’n 10% van al het groente en fruit wordt verspild vanwege hun ‘looks’ of door overproductie. Dat is toch krom? Kromkommer brengt deze kromme groente weer terug op uw bord. Dagelijks serveren wij een Kromkommer soep tijdens de lunch.

 

THIJSTEA

Het verspillen van voedsel is een probleem dat niet langer kan worden genegeerd. Voedsel verspilling is iets waar Thijstea aan werkt. Daarom maakt Thijstea hun TEA met afgekeurd fruit.