Vergaderen en trainen

Komt u bij ons om te vergaderen en trainen? Dagvoorzitters en trainers worden bij ons de hele dag ontzorgd. Van een ontbijtje bij aankomst tot het gebruik van een handige meetingkit en technische ondersteuning. Een flipover en whiteboard staat standaard klaar in de zaal, en uiteraard hebben onze medewerkers de stiften vast voor u getest! Het “thuisreispakketje” bij vertrek hoort er altijd bij. Kijk hier voor een volledig overzicht van onze faciliteiten.


La Vie brengt uw bijeenkomst tot leven!

vergaderen en trainen

Service

Komt u als deelnemer vergaderen of trainen? Schriftjes en pennen liggen vast voor u klaar in de zaal. Onverhoopt iets vergeten uit te printen? Onze receptie regelt het graag alsnog voor u. Wilt u een goed verslag van uw vergadering? Maak dan gebruik van onze Notuleerservice.

La Vie Personal App

La Vie Personal Service App

Met onze handige La Vie Personal Service App zijn we altijd dichtbij voor gewone en bijzondere wensen tijdens uw bijeenkomst. De Personal Service App geeft u direct toegang tot al onze diensten en services.

Meer informatie? Bekijk hier onze plattegrond , brochure of neem contact op met onze Meeting Expert Natalie, zij geeft u graag een rondleiding.

Heeft u uw keuze gemaakt ? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of boek direct online.