Trainen

Komt u bij ons om te trainen? Wij regelen graag alles voor u zodat u zich volledig kunt focussen op de inhoud van uw training. In al onze zalen staat een flipover, whiteboard en meetingkit met kantoorbenodigdheden klaar. Natuurlijk hebben onze medewerkers de stiften vast voor u getest! Daarnaast beschikken bijna al onze zalen over magnetische wanden, zo heeft u extra veel ruimte om flipover-vellen met aantekeningen op te hangen. Ook zorgen we dat er in de zaal voldoende schriftjes en pennen klaar liggen. Wilt u voorafgaand aan uw training het cursusmateriaal opsturen? Onze receptie neemt het graag voor u in bewaring en zorgt dat het op de dag van uw bijeenkomst vast in de zaal klaar staat.

Breakout

Deelnemers die aan groepsopdrachten willen werken kunnen gebruik maken van onze break-out ruimtes. Wilt u na de training nog even napraten met één of een aantal deelnemers? Dan kunt u terecht in onze Lounge .

Meer informatie? Bekijk hier onze plattegrond , brochure of neem contact op met onze Meeting Expert Natalie, zij geeft u graag een rondleiding.

Heeft u uw keuze gemaakt ? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of boek direct online.