Congressen

Ruimte nodig voor uw bijeenkomst? In hartje Utrecht ligt La Vie Meeting Center Utrecht, dé locatie die zich uitstekend leent voor trainingen, vergaderingen en congressen. Met veertig vernieuwde zalen en gevarieerde cateringvoorzieningen biedt La Vie alles wat uw bijeenkomst nodig heeft: van gratis Wi-Fi en goede koffie tot uitstekende catering en vakkundige medewerkers die u en uw gasten hartelijk ontvangen.

Centraal gelegen

Door onze centrale ligging, in het hart van Utrecht en midden in het land, is La Vie de ideale locatie voor uw congres. De vijfde en zesde etage zijn apart of samen exclusief te gebruiken voor congressen tot 200 personen. In combinatie met subruimtes direct naast de plenaire ruimte. Uiteraard reserveren we uw congres op maat en adviseren wij u graag bij de organisatie: met aandacht voor de kleine èn grote details.

Van alle gemakken voorzien

Onze lichte ruimtes hebben een moderne inrichting voor de perfecte uitstraling van uw congres. Voorzien van de nieuwste audiovisuele apparatuur. De prettige inval van het daglicht en de mogelijkheid tot het beheersen van het klimaat maken het verblijf tot een verademing. Indien gewenst kunt u gebruik maken van een garderobe, registratiebalie en ontvangstruimte.
Wel zo makkelijk!

broodjes congres
La Vie brengt uw bijeenkomst tot leven

In La Vie draait alles om uw bijeenkomst. Het warme welkom, de persoonlijke zorg, de aandacht voor details en de gastvrijheid van onze medewerkers  zijn de beste garantie voor een blijvende herinnering. Onze Meeting Experts hebben jarenlange ervaring en kunnen hierdoor deskundig adviseren over het organiseren van uw congres. U bent dan ook van harte welkom voor een rondleiding om kennis te maken en het vernieuwde La Vie Utrecht te bekijken!

Facts

Multifunctionele lichte ruimtes voorzien van moderne audiovisuele middelen

Plenaire sessie tot 150 personen in theateropstelling

Subruimtes (45-65 m2) direct naast de plenaire zaal

Ruime ontvangstruimte, ook geschikt voor pauzes, lunch of stands

Registratiebalie en garderobe

Catering volledig afgestemd op uw wensen

Specialisten die met u meedenken en u adviseren in het voortraject

Professionele medewerkers die u en uw gasten ontzorgen tijdens de bijeenkomst

Op maximaal 10 minuten lopen vanaf Utrecht CS

Parkeergarage direct naast de deur met directe doorgang en gereduceerde parkeertarieven bij de receptie

Gratis Wi-Fi

Klimaatbeheersing

Meer informatie? Bekijk hier onze plattegrond , brochure of neem contact op met onze Meeting Expert Natalie, zij geeft u graag een rondleiding.

Heeft u uw keuze gemaakt ? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of boek direct online.