Zaalinformatie

Ruimte nodig voor uw bijeenkomst? In hartje Utrecht ligt La Vie Meeting Center, dé locatie die zich uitstekend leent voor trainingen, vergaderingen en congressen. Met 53 vernieuwde zaaloplossingen en diverse cateringvoorzieningen biedt La Vie alles wat uw bijeenkomst nodig heeft: van gratis Wi-Fi en goede koffie tot uitstekende catering en vakkundige medewerkers die u en uw gasten hartelijk ontvangen.

zalen

Alle zalen zijn voorzien van regelbare klimaatbeheersing, daglicht en bevinden zich op de 4e, 5e en 6e etage met uitzicht over het bruisende centrum van Utrecht. Groot of klein gezelschap? Er zijn 53 zaaloplossingen met verschillende afmetingen tot 180 m2. Geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 200 deelnemers. De zalen zijn uitgerust met beamers, speakers en dimbare ledverlichting. Daarnaast zijn projectieschermen, flipovers, een telefoon, schrijfwaren en een handige meetingkit met kantoorbenodigdheden vanzelfsprekend in elke zaal aanwezig.

Meer informatie? Bekijk hier onze plattegrond , brochure of neem contact op met onze Meeting Expert Natalie, zij geeft u graag een rondleiding.

Heeft u uw keuze gemaakt ? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of boek direct online.