Senior Servicemedewerker Banqueting

Word jij oprecht blij van het hospitality-vak waarbij we ons inzetten om anderen blij te maken? Word jij dan de Senior Servicemedewerker Banqueting van La Vie Meeting Center Utrecht? Dat zouden wij geweldig vinden! Ben jij het zonnetje in huis, ben je dol op meetings en krijg je energie van een thuisgevoel creëren? Dan pas jij helemaal in Team La Vie. Wij zijn een Meeting Center in hartje Utrecht en maken onze gasten ieder dag gelukkig met onze hartverwarmende gastvrijheid.

Jouw functie

Als Senior Servicemedewerker Banqueting vragen wij jou om de aardigste te zijn en tegelijkertijd flink de handen uit de mouwen te steken. Het werk van een Senior Servicemedewerker Banqueting is zeer afwisselend en omvat alle zaken van het treffen van voorbereidingen van bijeenkomsten: het klaarzetten van meubilair, serviesgoed, hulpmiddelen e.d. en het verzorgen van de gasten gedurende en na een bijeenkomst. Je draagt er te allen tijde zorg voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. In de avonden draai je dutydiensten en stuur je een team aan van ongeveer 5 medewerkers. Je zorgt dat alles klaar staat voor de bijeenkomsten van de volgende dag en dat het pand op de juiste wijze wordt afgesloten. Kortom, jij bent het flexibele visitekaartje van ons bedrijf!

Jouw dag

Om 8:00 uur start jouw dienst, na een korte briefing en een kop koffie neem je een afdeling voor rekening, een docent heeft hulp nodig met de aansluiting van een beamer of microfoon, de ander heeft nog niet ontbeten en voorzie je van een verse croissant en jus d’ orange. Je legt makkelijk contact en stelt mensen gerust. Iets vergeten of iets werkt niet? Bij La Vie komt alles goed, altijd! Je denkt in oplossingen. Met de docenten stem je het programma af en maak je belangrijke afspraken over pauze- en lunchtijden. Een gestroomlijnd proces die je ogenschijnlijk makkelijk doet overkomen. Alle gasten krijgen een hartelijk ontvangst en trainingen worden opgestart, uiteraard zorg je ervoor dat het niemand aan iets ontbreekt en dat onze break-out ruimtes schoon en aangevuld blijven. Tijdens de lunch kunnen gasten genieten van een uitgebreid buffet op een van de mooiste plekken van Utrecht. Jij zorgt voor een zorgeloos ontvangst en je zorgt ervoor dat de zaal er weer spik en span bij staat voor het middagprogramma. Middag breaks worden klaar gezet zodat we elke dag weer gasten verrassen met onze service en kwaliteits F&B concepten. Jij hebt natuurlijk ook ideeen om mensen te verrassen en te ontzorgen, die mag je niet voor je houden maar deel je met elkaar. Als duty-leider start je dag om 15:00 uur, je zorgt dat alle sheets worden voorbereid voor de volgende dag, je instrueert je team en draagt zelf zorg voor de juiste aparatuur en het juiste cursusmateriaal op de zalen. In de avond ben jij degene met helikopterview en zorg je dat je team de zalen perfect voorbereid voor de volgende dag. Je werkt dan vooral met studenten die ook graag nog even een drankje doen aan het eind van de shift.

Wat vragen wij?

 • Jij bent 4 of 5 dagen per week, waarvan minimaal 2 avonden en af en toe op zaterdag beschikbaar;

 • Ervaring in een soortgelijke functie binnen de hospitality branche is een pre maar inzet en gedrevenheid zijn belangrijker;

 • Jij bent in bezit van Sociale Hygiëne en BHV diploma of bereid dit te halen.

Wat bieden wij jou?

 • Een hartelijk welkom dat jou meteen thuis doet voelen;
 • Een fijne werksfeer met een warm team;
 • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao (schaal 5 op basis van ervaring);

 • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals de traditionele La Vie karaoke.
 • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis);

 • Een jaarcontract met intentie tot verlenging (naar uiteindelijk onbepaalde tijd) met een proeftijd van één maand;

 • Deelname aan de aanvullende pensioenregeling en Anw-Hiaatverzekering;

 • 25 vakantiedagen o.b.v. een 38-urige werkweek.

De organisatie en cultuur

Training- en vergaderlocatie La Vie Meeting Center, intern ook wel La Vie genaamd, is gevestigd in hartje Utrecht, dichtbij het Centraal Station. Geschikt voor alle soorten bijeenkomsten tot 180 personen en voorzien van alle denkbare faciliteiten. La Vie is in een nieuw jasje gestoken en zit barstensvol nieuwe energie en inspiratie. De locatie heeft maar liefst 40 meetingruimtes met oneindig veel mogelijkheden, zowel fysiek als op afstand met hybride oplossingen. Het is onze missie om ons volledig in te leven in onze gasten & klanten, het La Vie thuisgevoel te bieden en iedereen zich welkom te laten voelen. De aardigheid van de medewerkers wordt door gasten beoordeeld met een 8,7. Daar zijn we trots op! Ze vormen een hecht team waarin niet alleen de gast centraal staat, maar waar ze ook goed voor elkaar zorgen. Het stilstaan bij bijzondere momenten doen ze graag samen.

Geïnteresseerd?

Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw talent en motivatie voor de functie Senior Servicemedewerker Banqueting. Solliciteren kan door te mailen naar Martin Kolfschoten, F&B Manager, martin.kolfschoten@lavieutrecht.nl

Ben je enthousiast geraakt over deze functie én over La Vie, maar heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je ook altijd contact opnemen met Martin Kolfschoten F&B Manager 06-23418676

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren