Stage Servicemedewerker Banqueting

Wil jij alles, maar écht álles leren van onze operationele afdelingen? Word jij Stagiair(e) Operations van La Vie Meeting Center Utrecht? Dat zouden wij geweldig vinden! Ben jij het zonnetje in huis, ben je dol op meetings en krijg je energie van een thuisgevoel creëren? Dan pas jij helemaal in Team La Vie. Wij zijn een bijzonder Meeting Center in hartje Utrecht en maken onze gasten ieder dag gelukkig met onze hartverwarmende gastvrijheid. Wij zoeken per september 2023 een stagiair(e) voor deze functie.

Jouw stage

De operationele afdelingen van La Vie Utrecht zijn de afdelingen die verantwoordelijk zijn voor het gastenontvangst, de zalen, het restaurant en de keuken. Naast de operationele activiteiten ben je als Stagiair Operations aanwezig bij afdelingsoverleggen en is er de mogelijkheid om mee te kijken tijdens de weekbespreking en het maken van roosters. Gastgerichtheid, ondernemerschap en efficiëntie staan centraal. Zelfstandigheid in deze functie is heel belangrijk!

Jouw dag

Vanaf 08.00 uur start je rustig op met je collega’s met een kopje thee/koffie om daarna onze gasten welkom te heten. Om 10.00 uur kom je met alle collega’s bij elkaar om de opstart te bespreken. Binnen deze dienst sta je tot 16.00 uur paraat om de gasten te ontzorgen, inclusief het bijhouden van onze koffiebuffetten en het voorbereiden van de middagbreak en/of borrels.

Als jouw dienst vanaf 12.00 uur is, dan kan je van alles verwachten. Van het ontvangst in het restaurant tot het ontzorgen van onze gasten in onze zaalruimtes en het draaien van diners en gezellige borrels! Een afwisselende en vooral gezellige dienst die duurt tot 20.00 uur.

Als jij om 15.00 uur of 16.00 uur begint, dan bestaat je dienst voornamelijk uit het verschonen van de zaalruimtes, het voorbereiden van de zakelijke events van de volgende dag en geniet van een heerlijk personeelsdiner (mét gezonde opties) en aan het eind van de shift van een gezellige sluitborrel.

Wat vragen wij?

  • Je volgt een opleiding op MBO niveau, bijvoorbeeld hotelschool of facilitaire dienstverlening;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt affiniteit met horeca en hospitality;
  • Je beschikt over operationeel inzicht, bent gastvrij en wordt blij van andere mensen blij maken!

Wat bieden wij jou?

  • Een stagevergoeding;
  • Een heerlijke werkcultuur (genaamd Kindest Together), met jonge collega’s en genoeg tijd om, naast hard werken, keihard met elkaar te lachen;
  • Een kantoor in het centrum van Utrecht, yes!

De organisatie en cultuur

La Vie is hét meeting center in Utrecht voor (kennis)bijeenkomsten in het hart van Nederland. Wij organiseren ruim 7.500 bijeenkomsten per jaar voor bijna 100.000 gasten. Met 40 moderne meeting rooms en verschillende break-out ruimtes met een duurzaam koffie, thee- en waterconcept onderscheiden wij ons. Daarnaast kunnen onze gasten dagelijks genieten van een overheerlijk lunchbuffet, met uitzicht over de binnenstad van Utrecht. Gasten voelen zich thuis in La Vie. Dat vinden we het belangrijkste. Het is onze missie om ons volledig in te leven in onze gasten en klanten, het La Vie thuisgevoel te bieden en onze locatie bewust duurzaam te maken.

Als medewerkers van La Vie doen we er elke dag alles aan om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen, met als doel teruglustige gasten. We vormen een hardwerkend, loyaal en betrokken team bij wie het woord ‘nee’ niet in het woordenboek voorkomt. De betrokkenheid bij elkaar geeft een familiegevoel weer. Wij voelen ons thuis in La Vie!

La Vie Utrecht is erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geraakt over deze vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van je motivatie om bij La Vie Meeting Center Utrecht te komen werken. Je sollicitatie kun je sturen via onderstaand sollicitatieformulier naar Steffan van Oudenallen, Meeting Manager.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie, kun je ook altijd contact opnemen via het formulier of via telefoonnummer 030 – 234 00 88. Of kom gewoon even binnenlopen bij de La Vie, je bent van harte welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren