Assistent Banqueting Manager

Voor Meeting Center La Vie Utrecht zijn wij per 1 september op zoek naar een Assistent Banqueting Manager die bij voorkeur fulltime beschikbaar is en klaar is voor de volgende stap in zijn/haar carrière. Je ziet het continu vernieuwen van processen als een uitdaging en wil graag de kartrekker zijn in het continueren van het serviceniveau van ons Meetingcenter. Een hands-on gastgever die samen met zijn team continu gefocust is op een optimale gastbeleving en efficiënte werkprocessen. Je bent initiatiefrijk, grijpt een uitdaging met beide handen aan en weet je medewerkers te enthousiasmeren en motiveren.

Jouw functie

In de functie van Assistent Banqueting Manager ben je verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van alle bijeenkomsten, van kleine trainingen en vergaderingen tot grote congressen en afsluitende borrels & diners.  Hierbij stuur je de Servicemedewerkers Banqueting aan. Daarnaast verdiep je je in de trends & ontwikkelingen binnen de MICE markt en ben je medeverantwoordelijk voor product- en service innovaties om de klanten van La Vie altijd een eigentijdse, passende oplossing te kunnen bieden voor hun bijeenkomst. Je werkt zelf actief mee in de uitvoer. Je geeft invulling aan de zeven Kindest Together stappen naar optimale Hospitality en handelt, beslist en delegeert in lijn met de “Nooit meer Neen” strategie.

Jouw positie in de organisatie

In deze functie rapporteer je aan de F&B Manager. Je stuurt het banqueting team aan, bestaande uit 5 vaste Service Medewerkers en 15 parttime Service Medewerkers.

Jouw verantwoordelijkheden

 • Inspirerend leiderschap en personeelsmanagement (coachen en aansturen van de vaste en ambulante collega’s);

 • Kindest Together servicemissie (verhogen of minimaal continueren van de gasttevredenheid en het aannemen van een voorbeeldrol);

 • Operationeel management (overlegstructuur, kwaliteit materialen, inkoop- en voorraadbeheer dranken, middelen en materialen);

 • Je levert een goed voorbereide bijdrage aan de wekelijkse sheetmeeting;

 • Je maakt het rooster en zorgt dat elke dag de juiste mensen op de juiste plek staan;

 • Je voert Bloei- en Groei gesprekken met (ambulant) medewerkers;

 • Je voert periodiek overleg met en voert controles uit m.b.t. de externe schoonmaak voor optimale prestaties;

 • Administratie en rapportages (urenregistratie/productiviteit, voorraadtellingen, kasbeheer).

Wat vragen wij?

 • Je bent minimaal 4 dagen per week en bij voorkeur fulltime beschikbaar;

 • Je beschikt over MBO++ werk- en denkniveau;

 • Je bent in bezit van een Sociale Hygiëne certificaat;

 • Je beschikt over minimaal 2 jaar ervaring in een leidinggevende functie binnen de hospitality branche;
 • Je bent Bedrijfshulpverlener (BHV) of bent bereid dit te worden.

De organisatie en cultuur

Training- en vergaderlocatie La Vie Meeting Center, intern ook wel La Vie genaamd, is gevestigd in hartje Utrecht, dichtbij het Centraal Station. Geschikt voor alle soorten bijeenkomsten tot 180 personen en voorzien van alle denkbare faciliteiten. La Vie is in een nieuw jasje gestoken en zit barstensvol nieuwe energie en inspiratie. De locatie heeft maar liefst 40 meetingruimtes met oneindig veel mogelijkheden, zowel fysiek als op afstand met hybride oplossingen. Het is onze missie om ons volledig in te leven in onze gasten & klanten, het La Vie thuisgevoel te bieden en iedereen zich welkom te laten voelen. De aardigheid van de medewerkers wordt door gasten beoordeeld met een 8,7. Daar zijn we trots op! Ze vormen een hecht team waarin niet alleen de gast centraal staat, maar waar ze ook goed voor elkaar zorgen. Het stilstaan bij bijzondere momenten doen ze graag samen.

Geïnteresseerd?

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geraakt? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van jouw talent en bovenal je motivatie om bij Meeting Center La Vie Utrecht te komen werken. Voor de volledigheid vermelden we dat sollicitaties zonder motivatie niet in behandeling worden genomen.

Solliciteren kan door jouw motivatie en cv te mailen naar Martin Kolfschoten F&B manager: martin.kolfschoten@lavieutrecht.nl.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met Martin, via telefoonnummer 030-2340088. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren