Catering La Vie Utrecht

Gasten voelen zich thuis bij La Vie. Dat zit hem in onze grenzeloze gastvrijheid en zéker ook in onze culinaire mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, onze keukenbrigade komt altijd met gerechten en smaken die u en uw gasten zullen verrassen.

Catering op maat

Het keukenteam van La Vie Meeting Center Utrecht heeft jarenlange ervaring met de catering van evenementen, vergaderingen en trainingen. Volgt u een speciaal dieet of zijn er allergieën waar de keuken op moet letten? Zij maken het voor u in orde. Van ontbijt en lunch tot borrel en diner.

En dat smaken verschillen, dát weten zij als geen ander. Sterker nog, daar wordt onze keukenbrigade blij én culinair creatief van. Oftewel: feest in de keuken, plezier voor uw smaakpapillen.

Medewerker van La Vie serveert maaltijd uit
La View borrel setting

La VieW & Lounge

In de Lounge geniet u van een heerlijke kop koffie tijdens een break. Ook is het een goede plek om even alleen een krant of boek te lezen. En heeft u onze Loungekaart al gezien? Bestel bij onze receptie een rijkelijk belegd broodje of frisse salade en nuttig deze in de Lounge.

In restaurant La VieW, serveert onze eigen keukenbrigade de meest verrassende gerechten. Van een gevarieerd lunchbuffet tot een luxe vijfgangendiner. Verwacht dagverse seizoensgerechten en tijdloze klassiekers. Natuurlijk staat gezond daarbij hoog in het vaandel. Wist u dat La VieW ook te reserveren is voor evenementen? Door de nieuwe toevoeging van Pipe-and-Drape is deze ideaal voor informele borrels, relatie-events of congressen!