Waar La Vie Utrecht voor staat en gaat

Ontdek de kern van wie we zijn en waar we voor staan. Bij La Vie Utrecht gaat het niet alleen om het leveren van producten of diensten; het draait om een diepgaander doel, een gedeelde missie en visie die ons inspireert en leidt bij alles wat we doen.

Missie & Visie van La Vie Utrecht

Missie: Bij La Vie organiseren en verzorgen onze ervaren mensen het duurzaam en gastvrij samenkomen van individuen en teams voor organisaties uit heel Nederland, in hartje Utrecht.

Visie: Wij geloven in de kracht van oprechte gastvrijheid als fundament voor waardevolle ontmoetingen en succesvolle (kennis) ontwikkeling. Als team en als organisatie staan wij voor openheid, eerlijkheid en het accepteren en waarderen van mensen om hetgeen hen zichzelf maakt.

Onze ervaren mensen zijn de experts op het gebied van zowel fysieke als digitale ontmoetingen en zorgen dat het beleven van kwaliteit en een thuisgevoel hand in hand gaan. In de continue doorontwikkeling van La Vie zijn wij een voorbeeld en bouwen we d.m.v duurzame voortuitgang aan het Meeting Center van de toekomst.

medewerkers drinken een smoothie aan de personeelstafel

Kernwaarden

Duurzaam vooruitstrevend

La Vie bereidt zich voor op de toekomst. Zowel de toekomst van ons als bedrijf alsmede de toekomst van de wereld om ons heen. We leveren niet eigenhandig de oplossing voor alle grote vraagstukken van deze tijd maar zoeken wel in alles wat we doen naar de meest vriendelijke manier van voortuitgang. Zo zoeken we actief naar partners die zowel innovatief als duurzaam zijn, is duurzaamheid net zo belangrijk als prijs en zoeken we naar goede structurele vernieuwingen ook al kost dat soms meer tijd.

Uiteraard kijken we daarnaast ook hoe we de bestaande bedrijfsvoering verder kunnen verduurzamen. We durven dan ook gerust te zeggen dat we één van de duurzaamste meetinglocaties van Utrecht zijn.

Oprecht betrokken

Verbinding ontstaat wanneer er vanuit nature aandacht is voor de ander. Of het nu een vlekkeloze ochtend is of een juist stressvolle opstart van de dag, wij staan voor u klaar. Medewerkers van La Vie hebben het DNA om zich vanuit een intrinsieke motivatie open te stellen. Zowel voor elkaar, voor onze gasten, als voor de omgeving waarin we leven en werken. Medemenselijk noemen we dat!

Hartverwarmend gastvrij

Wij begrijpen wat er nodig is om u en onze gasten te verzorgen. Binnen onze huiselijke sfeer zorgen wij dat iedereen zich welkom voelt. Wij hebben aandacht voor de persoon en hart voor gastvrijheid. Er is altijd een vertrouwd gezicht bij ons te vinden die ervoor zorgt dat het u aan niks ontbreekt.

Voel u thuis in La Vie!

Expert in beleving

Met 40 jaar ervaring weten wij wat er nodig is om te zorgen voor verbinding en succesvolle (kennis) bijeenkomsten. Wij snappen dat uw bijeenkomst van waarde is en wij beleven deze met u mee. Daarom lukt het ons elke dag weer om de juiste ingrediënten bij elkaar te brengen die zorgen voor geslaagde bijeenkomsten.

Samen sterk

Door op elkaar te letten en elkaar te helpen maken we elke dag tot een succes. Soms openhartig en soms juist in stilte genietend. Iedereen is welkom bij La Vie en met elkaar beleven we de grootste lol en dragen we zorg voor elkaar. We bundelen onze krachten om tot het beste resultaat te komen voor onze gasten. En daarbij maakt het ons niet uit wie je bent, zolang je jezelf maar kunt zijn.

Verrassend creatief

Of het nu gaat om het improviseren in onvoorziene situaties of het verzorgen van excellente gerechten. Bij La Vie zijn we verwenzaam, oplosselijk en verrasvast. We zijn er als u ons nodig heeft maar ook als u het niet had verwacht. We zetten al onze middelen en kennis in om te allen tijde verrassend en creatief te zijn.