Uitreiking, bedrijfsborrel of diner

Van een presentatie tot relatie-event, alles is hier mogelijk. Allen in hartje Utrecht met een prachtig uitzicht op de Domtoren & het Vredenburgplein. Flexibel van 50 tot 300 gasten, maken wij de ruimte intiem, inspirerend of juist creatief!

Culinair genieten

La Vie heeft alles wat uw moment uniek maakt. De mensen van La Vie denken vooruit en zetten niet één, maar wel tien stappen extra. Het begint met een warm ontvangst waarin uw gasten direct een thuisgevoel ervaren. En dát is waarom u voor La Vie kiest; het thuisgevoel. De combinatie van een grote capaciteit met de persoonlijke mensen, maakt La Vie bijzonder.

Of u hippe foodstands, een klassiek 3-gangen diner of healthy fingerfood wilt, wij maken een voorstel op maat. Want de keuze van de hapjes en dranken is nét zo belangrijk als onze hartverwarmende mensen.

kok houdt houten krat met groente vast
deelnemers van congres in gesprek

Van relatie-event tot (diploma) uitreiking

Met uw relatie-event wilt u indruk maken op uw gasten. U wilt laten zien wie u bent als bedrijf en waar u voor staat. Dat begint bij een warm onthaal van uw gasten. La Vie is dé expert in een verbluffend en gastvrij ontvangst: dat is het begin van uw evenement.

Met een relatie-event laat u zich van uw beste kant zien. La Vie zet uw sterkste punten in de spotlights, dat spreekt voor zich. De echte helden van uw event zijn echter uw klanten, uw relaties. Wij leggen ze in de watten, met hartverwarmende aandacht en spectaculaire ervaringen.

Maak van uw (diploma) uitreiking een indrukwekkend moment. Dat moment waar uw gasten lang aan hebben gewerkt en naartoe hebben geleefd. La Vie past bij dat grote moment. Geef uw gasten het podium!

Tijdens het viermoment denken we graag met u mee om uw gasten te verrassen met smaakmakende hapjes en verbluffende drankjes. De mensen maken het evemenent. Wij laten uw gasten zich thuis voelen.

Maak uw viermoment compleet met:

  • Feestelijke aankleding in het gewenste thema
  • Persoonlijk aanspreekpunt tijdens het event
  • Op maat samengestelde hapjes en dranken
  • Entertainment en fotografie op maat
  • Een prachtig uitzicht over de binnenstad vanuit La VieW

Wat klanten over ons zeggen

Bij LaVie wordt heel goed meegedacht, is grote flexibiliteit in de voorbereiding en tijdens de uitvoering. De bijeenkomst met een plenair deel en een deel met groepen kon prima verlopen, eindigend in een goedverzorgde borrel om na te praten in de ruimte van het restaurant.

Bart Eigeman
GroenLinks – Landelijk Bureau

Alleen maar positieve woorden. Het contact vooraf verliep heel soepel. In de aanloop waren er wijzigingen die steeds op soepele wijze werden doorgevoerd. Charell, onze contactpersoon denkt mee en is flexibel. Tijdens de conferentie stond alles steeds op tijd klaar en werd goed meegedacht. Alles uiterst professioneel en toch in een warme sfeer.

Wouter van Joolingen
Universiteit Utrecht

Begin juli een Retail Event vanuit Belsimpel georganiseerd bij La Vie. Alles was super geregeld! Hele vriendelijke medewerkers en dachten goed met ons mee. Daarnaast heerlijk gegeten. Aanrader!

Nadi Dijksterhuis
Belsimpel

Praktische service & professionele gastvrijheid

Service gaat verder dan comfortabele zalen en goede catering. Het gaat om de combinatie van praktische mogelijkheden, professionele kwaliteit en hartverwarmende gastvrijheid. Om ervoor te zorgen dat uw viermoment vlekkeloos verloopt, bieden wij diverse faciliteiten aan. Onze services moeten zorg dragen voor gemak en efficiëntie.

  • Deelnemersregistratie

  • Gebruik van professionele technische dienst

  • Ontvangst eventmiddelen
  • Gebruik van meest voorkomende oplaadkabels

Uw bijeenkomst altijd 100% klimaatneutraal

Vanaf 2019 is bijeenkomen in La Vie 100% klimaatneutraal! Hoe dit werkt? De CO2 uitstoot die wij als locatie veroorzaken is door Groenbalans berekend. Wij compenseren deze uitstoot volledig door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject: Thangarabalu Small Hydel Project in Karnataka, India.

Afdeling reserveringen

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Uw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.