Het antwoord op uw online meeting uitdaging

Organiseer eenvoudig een moderne en kwalitatieve meeting voor een groter publiek. Een hybride meeting is de perfecte combinatie van een fysieke bijeenkomst en online verbinding. Simpel gezegd; via het internet zijn uw gasten online aanwezig bij uw vergadering of congres.

Beschikt u niet over de juiste kennis & kunde
om uw online meeting te organiseren?

 • Ik wil al mijn gasten de mogelijkheid bieden om te kunnen deelnemen
 • Ik beschik niet over de technische middelen voor een online meeting

 • Ik weet niet hoe ik mijn internationale bijeenkomst kan verduurzamen

 • Ik ben genoodzaakt om na te denken over mijn meeting budget
 • Ik wil mijn bijeenkomst laten opnemen voor mijn doelgroep
medewerk geeft uitleg over de bediening aan een gast

Hybride bijeenkomen: oplossingen op maat

Uw zakelijke bijeenkomst hoeft niet beperkt te worden door de fysieke afstand tussen u en uw deelnemers. Met onze Hybrid Meetings vergaderoplossingen kunt u gemakkelijk een vergadering organiseren waarbij deelnemers zowel fysiek als online betrokken zijn.

Of u nu een kleine training of juist groots congres organiseert, wij bieden een flexibele oplossing die perfect past bij uw specifieke behoeften en budget. En het beste van alles? U hoeft zich geen zorgen te maken over de technische details. Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen bij het opzetten van de benodigde middelen en het leveren van technische ondersteuning tijdens de bijeenkomst.

Neem contact met ons op en ontdek hoe onze Hybrid Meetings uw bijeenkomst naar een hoger niveau kunnen tillen. Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en uw zorgen uit handen te nemen.

Klanten over Hybrid Meetings

“Ik geef altijd graag cursus bij La Vie Meeting Center Utrecht. Zeer centraal gelegen en heel aardig en goed personeel. Zeer behulpzaam en handig met techniek. Naar mijn mening gebruikt La Vie Meeting Center Utrecht een zeer goed systeem om een webinar te geven. Altijd staat alles perfect klaar.”

Peter de Haan, PDH Advocatuur

Pakketten Hybrid Meetings

Plus

€ 200,-

geschikt voor kleine bijeenkomsten
(max. 19 personen)

 • Gebruik van laptop
 • Technische ondersteuning op afroep gedurende de dag

 • Log-in via Zoom (wanneer gewenst)
 • Gebruik 360º camera en richtmicrofoon voor interactiviteit met deelnemers

 • Gebruik geluidsset en handzender microfoon

 • Extra LCD-scherm

Meest populair

Business

€ 225,-

geschikt voor middelgrote bijeenkomsten
(max. 40 personen)

 • Gebruik van laptop
 • Technische ondersteuning op afroep gedurende de dag

 • Log-in via Zoom (wanneer gewenst)
 • Gebruik ingebouwde camera, richtmicrofoon en boxen voor interactie

 • Gebruik geluidsset en handzender microfoon

 • Extra LCD-scherm

Business+

€ 450,-

geschikt voor grote bijeenkomsten
(max. 100 personen)

 • Gebruik van laptop
 • Technische ondersteuning op afroep gedurende de dag

 • Log-in via Zoom (wanneer gewenst)
 • Gebruik ingebouwde camera, richtmicrofoon en boxen voor interactie

 • Gebruik geluidsset en handzender microfoon

 • Extra LCD-scherm

In 3 snelle stappen uw hybride meeting starten

Stap 1

Vraag vrijblijvend een offerte aan. Laat uw vraag, wensen en gegevens achter, dan nemen we zo spoedig mogelijk contact op

Stap 2

Ontvang uw offerte op maat. Wij brengen graag de beste mogelijkheden in kaart en geven u de beste hybride oplossing voor uw bijeenkomst

Stap 3

Organiseer succesvol uw hybride meeting. Maak gebruik van kwalitatief hoogwaardige meeting apparatuur en behaal een groter bereik

Voordelen plug & play set en veelgestelde vragen

Professioneel geluid én beeld zijn de hoekstenen van een succesvolle hybride bijeenkomst. Met onze geavanceerde technologie en expertise leveren wij hoogwaardige kwaliteit voor online vergaderingen en congressen.

Dankzij de flexibele camerastanden houden we de regie in handen. Of u nu de dagvoorzitter wilt benadrukken of de hele groep wilt vastleggen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de kracht de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van plug & play.

U bent niet compleet gebonden aan een maximale capaciteit van een vergaderlocatie. Naast de exclusieve live deelnemers is er ongelimiteerde toegangscapaciteit tot de livestream, nationaal en internationaal. De livestream wordt opgenomen en op ieder moment deelbaar met uw doelgroep. De opname levert u waardevolle content en tal van mogelijkheden om met uw doelgroep in contact te blijven, denk hierbij bijvoorbeeld aan teasers voor een volgend congres of aparte video’s per spreker.

Middels de Hybrid Meetings vergaderoplossingen die wij bieden voor uw vergadering of congres, kunt u binnen het budget uw doelstellingen behalen en zichtbaar blijven bij uw doelgroep. De pakketten kennen verschillende prijscategorieën, hiermee houdt u zelf de regie over uw budget en bepaalt u zelf welke het beste bij uw event en organisatie past. Hulp nodig? Onze experts zoeken graag samen met u naar een gepast alternatief.
Hybrid Meetings biedt nieuwe inkomstenstromen door middel van prijs- en doelgroep differentiatie. Denk bijvoorbeeld aan verschillende prijzen die u aan uw deelnemers kan vragen. Instappen wanneer dit voor hen wenselijk is, of later op een gepast moment de beelden terugkijken. Uw deelnemers blijven hierdoor productief op een zowel efficiënte als effectieve manier. Doordat uw training of congres in een online omgeving lang(er) zichtbaar blijft biedt dit tevens interessante kansen voor sponsoren die zich aan uw content kunnen verbinden.
Het gebruik maken van een hybride meeting is een duurzaam alternatief voor bijeenkomen, vanwege een beperkt aantal reisbewegingen en levert daarmee een mooie bijdrage aan een schonere wereld. Zo kunt u ervoor kiezen om deelnemers fysiek uw event te laten bijwonen (weliswaar naar capaciteit), of om het online op gepaste afstand te laten volgen. Ook deelnemers die niet aanwezig kunnen zijn, kunnen uw bijeenkomst gemakkelijk en zonder te reizen vanuit huis terugkijken op een later moment.

Afdeling reserveringen

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Uw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.