Evenementenlocatie Utrecht

Een borrel, diner, congres of relatie-event in evenementenlocatie La Vie in hartje Utrecht. Met een prachtig uitzicht op de Domtoren & het Vredenburgplein. Een feestelijke gelegenheid of een zakelijk evenement? Wij zorgen voor een evenement op maat dat aansluit bij uw doel of het nu voor 3 of 300 personen is.

Perfect bereikbaar & gastvrij

Utrecht heeft het grootste centraal station, vanuit uw trein loopt u in 5 minuten naar La Vie. Bovendien hebben we een directe doorgang tot de parkeergarage (Q-Park) La Vie.

Aandacht en gastvrijheid, dat is in La Vie van een heel ander niveau. Een warm welkom en een gul onthaal, luisteren naar gasten en zien wat ze nodig hebben – vaak al voordat ze om iets vragen. De menselijke factor in gastvrijheid, dat is waarmee wij onze aandacht voor uw gasten zo hartverwarmend maken. Verras uw gasten met creatieve hapjes & drankjes die aansluiten bij het doel of thema van de dag.

foto vanaf La Vie naar vredenburg
statafel met assortiment hapjes

Uw event:
volledig verzorgd,
compleet genieten

Laat ons uw event volledig verzorgen. Met veertig flexibele zalen en La VieW als event ruimte kunt u hier alle kanten op. Alle ruimte voor wensen en mensen, noemen wij dat. Verdeeld over de vierde, vijfde en zesde etage beschikt u hier over een zee aan ruimte. Hoe u deze gebruikt is aan u.

Gasten voelen zich thuis bij La Vie. Dat zit hem in onze grenzeloze gastvrijheid en zéker ook in onze culinaire mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, onze keukenbrigade komt altijd met gerechten en smaken die u en uw gasten zullen verrassen.

Maak uw event compleet met:

  • Mulitfunctionele inrichting van La VieW
  • Dimbare LED verlichting, spotlights en pipe-en-drape om de ruimte aan te kleden
  • Aankleding van uw event in het gewenste thema
  • Op maat samengestelde catering
  • Een prachtig uitzicht over de binnenstad vanuit La VieW
  • Entertainment en fotografie op maat

Wat klanten zeggen over onze eventlocatie

Bij LaVie wordt heel goed meegedacht, is grote flexibiliteit in de voorbereiding en tijdens de uitvoering. De bijeenkomst met een plenair deel en een deel met groepen kon prima verlopen, eindigend in een goedverzorgde borrel om na te praten in de ruimte van het restaurant.

Bart Eigeman
GroenLinks – Landelijk Bureau

Alleen maar positieve woorden. Het contact vooraf verliep heel soepel. In de aanloop waren er wijzigingen die steeds op soepele wijze werden doorgevoerd. Charell, onze contactpersoon denkt mee en is flexibel. Tijdens de conferentie stond alles steeds op tijd klaar en werd goed meegedacht. Alles uiterst professioneel en toch in een warme sfeer.

Wouter van Joolingen
Universiteit Utrecht

Begin juli een Retail Event vanuit Belsimpel georganiseerd bij La Vie. Alles was super geregeld! Hele vriendelijke medewerkers en dachten goed met ons mee. Daarnaast heerlijk gegeten. Aanrader!

Nadi Dijksterhuis
Belsimpel

Praktische event service & professionele gastvrijheid

Event service gaat verder dan comfortabele zalen en goede catering. Het gaat om de combinatie van praktische mogelijkheden, professionele kwaliteit en hartverwarmende gastvrijheid. Om ervoor te zorgen dat uw event vlekkeloos verloopt, bieden wij diverse faciliteiten aan. Onze services moeten zorg dragen voor gemak en efficiëntie.

  • Deelnemersregistratie

  • Gebruik van professionele technische dienst

  • Ontvangst event middelen

  • Gebruik van meest voorkomende oplaadkabels

Uw event altijd 100% klimaatneutraal

Vanaf 2019 is uw event in La Vie 100% klimaatneutraal! Hoe dit werkt? De CO2 uitstoot die wij als locatie veroorzaken is door Groenbalans berekend. Wij compenseren deze uitstoot volledig door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject: Thangarabalu Small Hydel Project in Karnataka, India.

Afdeling reserveringen

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Uw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.