Vergaderlocatie Utrecht

In de levendige binnenstad van Utrecht vindt u vergaderlocatie La Vie. En krijgt u wat nodig is om uw vergadering bijzonder geslaagd te maken. Daarbij hebben we het over alle nodige faciliteiten, onze excellente service én over het zetten van die stap extra die zo kenmerkend is voor La Vie.

Vergaderarrangementen

Volledige vergaderarrangementen voor uw gemak. Uw focus ligt op de inhoud van uw bijeenkomst, alles daaromheen nemen wij u graag uit handen. Onze vergaderarrangementen kunt u geheel naar wens inzetten. Onze flexibele ruimtes staan voor u ter beschikking en de catering wordt ook op maat verzorgd.

We maken graag samen met u een programma op maat zodat uw bijeenkomst volledig naar uw wensen is ingericht. Benieuwd naar de mogelijkheden? We horen het graag.

medewerker maakt contact met een gast
siropenbar in een break-out ruimte bij La Vie

Uw vergadering:
volledig verzorgd,
compleet genieten

Wij verzorgen graag uw vergadering, zodat u kunt genieten. Wij hebben namelijk een passie voor aandacht! Zo hebben wij een scherp oog voor de dagvoorzitters. Zij mogen rekenen op bijzondere aandacht: van een ontbijtje bij aankomst tot een persoonlijke flipover-koker om hun aantekeningen in te bewaren voor de volgende bijeenkomst.

Wij willen dat iedere gast zich thuisvoelt bij La Vie. Dat zit hem in onze grenzeloze gastvrijheid en zéker ook in onze culinaire mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, onze keukenbrigade komt altijd met gerechten en smaken die u en uw gasten zullen verrassen.

Maak uw vergadering compleet met:

  • Persoonlijk aanspreekpunt voor de dagvoorzitter
  • Moderne AV middelen voor het weergeven van presentaties
  • Gemakkelijk online deelnemers laten deelnemen op hoog kwaliteitsniveau
  • Uitstekende catering
  • Na afloop een borrel in de bar of diner in het restaurant

Wat klanten zeggen over onze vergaderlocatie

De vergadering bij Meeting Center La Vie was goed verzorgd. In eerste instantie was het wat benauwd in de zaal maar dat werd in de middag gelukkig opgelost aangezien hiervoor een weekendschakelaar aangezet moest worden. Alles is altijd keurig verzorgd bij La Vie.

Debbie van Amerongen
Nederlandse Woonbond

Goed bereikbaar ook voor de auto van de organisatie tot bij de voordeur op de 14e. Ondersteuning door LaVie meer dan prettig en erg flexibel. Belangrijk voor het goede verloop van ons evenement. Afstemming vooraf verliep ook erg prettig. Resumerend een mooie locatie met prima ondersteuning.

Bert Boshoven
VOLT

We waren met zo’n 20 personen op locatie en 10 personen die via webex meededen. We hadden laat gereserveerd en niet voldoende aangegeven wat de bedoeling was. Alles werd ingezet om de vergadering te doen slagen met de verbinding en ruimte. Zelden meegemaakt deze inzet en persoonlijke verzorging. Wat ons betreft: een 10 met een griffel en we komen zeker vaker terug bij La Vie!

Tonny Tuytel
Inspectie SZW

Praktische vergaderservices

We gaan nog een stap verder met onze vergaderservices – wij zijn immers La Vie… Wilt u bijvoorbeeld voorafgaand aan uw vergadering vergaderstukken zoals een agenda of notulen opsturen? Onze receptie neemt het graag voor u in bewaring en zorgt dat het op de dag van uw bijeenkomst klaarstaat in uw gereserveerde zaal. Wij ondersteunen u graag met de meest praktische vergader services. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

  • Break-out ruimtes

  • Gebruik van meest voorkomende oplaadkabels
  • Deelnemersregistratie

  • Gebruik van professionele technische dienst

Uw vergadering altijd 100% klimaatneutraal

Vanaf 2019 is uw vergadering in La Vie 100% klimaatneutraal! Hoe dit werkt? De CO2 uitstoot die wij als locatie veroorzaken is door Groenbalans berekend. Wij compenseren deze uitstoot volledig door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject: Thangarabalu Small Hydel Project in Karnataka, India.

Afdeling reserveringen

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Uw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.