Trainingslocatie Utrecht

Bij trainingslocatie La Vie in Utrecht zitten u en uw cursisten goed. Onze goed uitgeruste en sfeervolle ruimtes bieden een ideale omgeving voor trainingen, workshops en presentaties. Waar hem dat in zit? Ons team staat voor u klaar om te ondersteunen bij het creëren van een succesvolle training.

Trainingsarrangementen

Trainingsarrangementen maken iedere bijeenkomst aangenamer. Uw focus ligt op de inhoud van uw bijeenkomst, alles daaromheen nemen wij u graag uit handen. Onze arrangementen kunt u geheel naar wens inzetten. Onze flexibele ruimtes staan voor u ter beschikking en de catering wordt ook op maat verzorgd.

We maken graag samen met u een programma op maat zodat uw bijeenkomst volledig naar uw wensen is ingericht. Benieuwd naar de mogelijkheden? We horen het graag.

persoon tapt water
Bord met ontbijt

Uw training:
volledig verzorgd,
compleet genieten

Wij zorgen er graag voor dat u volledig kunt genieten tijdens uw training. Wij hebben namelijk een passie voor aandacht! Zo hebben wij een scherp oog voor de trainers. Zij mogen rekenen op bijzondere aandacht: van een ontbijtje bij aankomst tot een persoonlijke flipover-koker om hun aantekeningen in te bewaren voor de volgende bijeenkomst.

Wij willen dat iedere gast zich thuisvoelt bij La Vie. Dat zit hem in onze grenzeloze gastvrijheid en zéker ook in onze culinaire mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, onze keukenbrigade komt altijd met gerechten en smaken die u en uw gasten zullen verrassen.

Maak uw training compleet met:

  • Moderne AV oplossingen
  • Break-out ruimtes voor pauzes of om in groepjes te werken
  • Subruimtes in de nabijheid van de trainingsruimte
  • Aansluitend een borrel of diner in ons restaurant
  • Op maat gemaakte en uitstekende catering oplossingen

Wat klanten zeggen over onze trainingslocatie

Bij LaVie wordt heel goed meegedacht, is grote flexibiliteit in de voorbereiding en tijdens de uitvoering. De bijeenkomst met een plenair deel en een deel met groepen kon prima verlopen, eindigend in een goedverzorgde borrel om na te praten in de ruimte van het restaurant.

Cynthia Schrijver
Rijn IJssel Arnhem

Zeer regelmatig geef ik trainingen bij La Vie in Utrecht. Ik voel me altijd zeer welkom. Iedereen is behulpzaam en vriendelijk. Cursisten waarderen de lunches altijd bijzonder. Goed bereikbaar, goede service en goed eten. Wat wil je nog meer!

Titia Huisman
Secretary Management Institute

Bij La Vie kom je thuis. Altijd een hartelijk welkom, zorgen dat alles aanwezig is, en ontzorgen als er iets niet goed gaat. Het vaste team kent je bij naam, weet wat je wilt en houden rekening met je eigenaanrdigheden. De lunch is fantastisch, maar niet over de top. Ik kom er graag. Al 16 jaar lang.

Joke Hensen
ICM

Praktische training services

We gaan nog een stap verder met onze training services – wij zijn immers La Vie… Wilt u bijvoorbeeld voorafgaand aan uw training het cursusmateriaal opsturen? Onze receptie neemt het graag voor u in bewaring en zorgt dat het op de dag van uw bijeenkomst klaarstaat in uw gereserveerde zaal. Wij ondersteunen u graag met de meest praktische training services. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

  • Break-out ruimtes

  • Gebruik van meest voorkomende oplaadkabels
  • Deelnemersregistratie

  • Gebruik van professionele technische dienst

Uw training altijd 100% klimaatneutraal

Vanaf 2019 is uw training in La Vie 100% klimaatneutraal! Hoe dit werkt? De CO2 uitstoot die wij als locatie veroorzaken is door Groenbalans berekend. Wij compenseren deze uitstoot volledig door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject: Thangarabalu Small Hydel Project in Karnataka, India.

Afdeling reserveringen

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Uw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.