Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

We hebben de ambitie om het elke dag weer beter te doen dan de dag ervoor. In onze dienstverlening naar onze gasten, en vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid. Zo dragen we meerdere organisaties en stichtingen een warm hart toe, door het ondersteunen/organiseren van projecten of het aanbieden van onze ruimtes tegen een gereduceerd tarief.

Ronald McDonald Huis Utrecht

La Vie Utrecht zet zich sinds 2013 in voor het Ronald McDonald Huis in Utrecht. Medewerkers van La Vie organiseren het hele jaar door verschillende acties en evenementen om geld in te zamelen en daarmee zoveel mogelijk “nachtzoenen” te realiseren. Met trots kunnen we vertellen dat we tot nu toe al ruim € 24.000 hebben ingezameld. Dat zijn ruim 400 “nachtzoenen” voor ouders van ernstig zieke kinderen.

De Ronald McDonald huizen ontvangen geen subsidie en zijn dus volledig afhankelijk van donaties. Een “nachtzoen” in het Ronald McDonaldhuis Utrecht kost € 75,- . De ouders die er overnachten betalen zelf € 15,-. De overige kosten worden gedekt door particuliere giften en zakelijke sponsoren.

kast bij de receptie
medewerkers drinken een smoothie aan de personeelstafel

MVO partners