Congreslocatie Utrecht

We hebben alles in huis in onze congreslocatie in Utrecht om uw bijeenkomst, van klein tot groot, naar een hoog niveau te tillen. En vooral om uw gasten de ruimte te geven voor inspiratie, kennis en netwerken. Met onze congresservices, zorgen wij ervoor dat de dag tot in de puntjes is verzorgd.


Perfect bereikbaar

Utrecht heeft een groots centraal station, vanuit de trein loopt u in 5 minuten naar La Vie. Bovendien hebben we een directe doorgang tot de parkeergarage (Q-Park) La Vie.

Een congres voor 25, 100 of 150 personen?

Wat dacht u van een congres voor maximaal 150 gasten, met een aparte ruimte voor de pauzes en een borrel achteraf. La Vie beschikt over meerdere zalen voor uw subgroepen. Wilt u graag gasten zowel fysiek als online verwelkomen? Bekijk dan onze mogelijkheden op het gebied van Hybrid Meetings.

Perfect óók voor de kleinere congressen

La Vie is bij uitstek geschikt voor u kleinere congressen. De ligging van onze zalen maakt een compacte opzet mogelijk maar wel met de professionaliteit en uitstraling die u van La Vie gewend bent.

foto vanaf La Vie naar vredenburg
medewerker serveert borrelhapjes uit

Uw congres,
onze expertise

Compleet verzorgd worden tijdens uw congres? Met 40 flexibele zalen kunt u met La Vie alle kanten op voor zowel en grote als kleine congressen. Alle ruimte voor wensen en mensen, noemen wij dat.

Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen het aanbieden van ruimte. Wij zijn uw persoonlijke gids, klaar om u door elke stap van het congresproces te leiden. Wij weten dat het organiseren van een congres een uitdaging kan zijn, vol met beslissingen die uw tijd en energie kunnen opslokken. Daarom staan we paraat om u te ondersteunen op de weg naar een succesvolle bijeenkomst.

We zijn er om de last van de organisatie van uw congres weg te nemen. Bij ons geen gedoe, maar een naadloze ervaring waarbij elk detail zorgvuldig wordt begeleid. Vanaf het eerste contact tot de catering en afsluiting van uw bijeenkomst, streven we ernaar om u te ontlasten zodat u zich kunt richten op wat écht belangrijk is: uw boodschap overbrengen in de perfecte setting.

Maak uw congres compleet met:

  • Ruim opgezette zaalruimtes voor 2 tot 150 personen

  • Meerdere subruimtes in de nabijheid van de congresruimte
  • Moderne AV middelen ter ondersteuning van presentaties
  • Break-out ruimtes voor pauzes
  • Uitmuntende en op maat samengestelde catering

Wat klanten zeggen over onze congreslocatie

Bij LaVie wordt heel goed meegedacht, is grote flexibiliteit in de voorbereiding en tijdens de uitvoering. De bijeenkomst met een plenair deel en een deel met groepen kon prima verlopen, eindigend in een goedverzorgde borrel om na te praten in de ruimte van het restaurant.

Bart Eigeman
GroenLinks – Landelijk Bureau

Alleen maar positieve woorden. Het contact vooraf verliep heel soepel. In de aanloop waren er wijzigingen die steeds op soepele wijze werden doorgevoerd. Charell, onze contactpersoon denkt mee en is flexibel. Tijdens de conferentie stond alles steeds op tijd klaar en werd goed meegedacht. Alles uiterst professioneel en toch in een warme sfeer.

Wouter van Joolingen
Universiteit Utrecht

Begin juli een Retail Event vanuit Belsimpel georganiseerd bij La Vie. Alles was super geregeld! Hele vriendelijke medewerkers en dachten goed met ons mee. Daarnaast heerlijk gegeten. Aanrader!

Nadi Dijksterhuis
Belsimpel

Praktische congres service & professionele gastvrijheid

Congres service gaat verder dan comfortabele zalen en goede catering. Het gaat om de combinatie van praktische mogelijkheden, professionele kwaliteit en hartverwarmende gastvrijheid. Om ervoor te zorgen dat uw congres vlekkeloos verloopt, bieden wij diverse faciliteiten aan. Onze services moeten zorg dragen voor gemak en efficiëntie.

  • Deelnemersregistratie

  • Gebruik van professionele technische dienst

  • Ontvangst congresmiddelen

  • Gebruik van meest voorkomende oplaadkabels

Uw congres altijd 100% klimaatneutraal

Vanaf 2019 is uw congres in La Vie 100% klimaatneutraal! Hoe dit werkt? De CO2 uitstoot die wij als locatie veroorzaken is door Groenbalans berekend. Wij compenseren deze uitstoot volledig door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject: Thangarabalu Small Hydel Project in Karnataka, India.

Afdeling reserveringen

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Uw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.