Examenlocatie Utrecht

La Vie Utrecht biedt ruimte en mogelijkheden voor examens & leslokalen. Doordat we ruimtes hebben van verschillende groottes, is er voor elke groep een passende oplossing. Naast ruimte en rust kan er ook gebruik worden gemaakt van de break-out ruimtes. Handig voor pauze-momenten of groepsopdrachten.

Examen arrangementen

Uw focus ligt op de inhoud van uw bijeenkomst, alles daaromheen nemen wij u graag uit handen. Onze arrangementen kunt u geheel naar wens inzetten. Onze flexibele ruimtes staan voor u ter beschikking en de catering wordt ook op maat verzorgd.

We maken graag samen met u een programma op maat zodat uw bijeenkomst volledig naar uw wensen is ingericht. Benieuwd naar de mogelijkheden? We horen het graag.

gast maakt een flesje water klaar
Banaan en kaart liggen klaar op tafel in vergaderzaal

Uw examen:
volledig verzorgd,
compleet genieten

Voor een opperste concentratie houden wij rekening met een stille omgeving. Ook wanneer alle zalen bezet zijn, kijken wij naar de beste oplossing voor uw examen. Op deze manier kunnen de kandidaten en u het beste uit zichzelf halen.

Wij willen dat iedere gast zich thuisvoelt bij La Vie. Dat zit hem in onze grenzeloze gastvrijheid en zéker ook in onze culinaire mogelijkheden. Wat uw wensen ook zijn, onze keukenbrigade komt altijd met gerechten en smaken die u en uw gasten zullen verrassen.

Maak uw examen compleet met:

  • Ruim opgezette en een rustig gelegen zaalruimtes
  • Gehele dag comfort door ergonomische stoelen
  • Dimbare LED verlichting
  • Draadloos en razendsnel Wi-Fi
  • Uitmuntende catering

Wat klanten over ons zeggen

Bij LaVie wordt heel goed meegedacht, is grote flexibiliteit in de voorbereiding en tijdens de uitvoering. De bijeenkomst met een plenair deel en een deel met groepen kon prima verlopen, eindigend in een goedverzorgde borrel om na te praten in de ruimte van het restaurant.

Cynthia Schrijver
Rijn IJssel Arnhem

Zeer regelmatig geef ik trainingen bij La Vie in Utrecht. Ik voel me altijd zeer welkom. Iedereen is behulpzaam en vriendelijk. Cursisten waarderen de lunches altijd bijzonder. Goed bereikbaar, goede service en goed eten. Wat wil je nog meer!

Titia Huisman
Secretary Management Institute

Bij La Vie kom je thuis. Altijd een hartelijk welkom, zorgen dat alles aanwezig is, en ontzorgen als er iets niet goed gaat. Het vaste team kent je bij naam, weet wat je wilt en houden rekening met je eigenaanrdigheden. De lunch is fantastisch, maar niet over de top. Ik kom er graag. Al 16 jaar lang.

Joke Hensen
ICM

Praktische examen services

We gaan nog een stap verder – wij zijn immers La Vie… Wilt u bijvoorbeeld voorafgaand aan uw examen certificaten of examens opsturen? Onze receptie neemt het graag voor u in bewaring en zorgt dat het op de dag van uw bijeenkomst klaarstaat in uw gereserveerde zaal. Wij ondersteunen u graag met de meest praktische examen services. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

  • Break-out ruimtes

  • Gebruik van meest voorkomende oplaadkabels
  • Deelnemersregistratie

  • Gebruik van professionele technische dienst

Uw examen altijd 100% klimaatneutraal

Vanaf 2019 is bijeenkomen in La Vie 100% klimaatneutraal! Hoe dit werkt? De CO2 uitstoot die wij als locatie veroorzaken is door Groenbalans berekend. Wij compenseren deze uitstoot volledig door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject: Thangarabalu Small Hydel Project in Karnataka, India.

Afdeling reserveringen

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Uw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.