Trainingen in de zomer organiseren

Bent u op zoek naar efficiënte en voordelige trainingsmogelijkheden in de zomer? Onze speciaal ontworpen zomerse trainingsopties zijn gebaseerd op een combinatie van scherpe tarieven, een scala aan flexibele ruimtes en de volledige cateringmogelijkheden die u gewend bent. Ontdek de voordelen en mogelijkheden van onze ‘summer courses’.

Trainingsmogelijkheden

De zomer biedt een unieke kans wanneer u op zoek bent naar ruimte en flexibiliteit. Waar u tijdens andere seizoenen vaak geconfronteerd wordt met oplopende tarieven en beperkte beschikbaarheid, bieden de zomermaanden efficiënte en betaalbare mogelijkheden.

Het organiseren in de zomer resulteert niet alleen in ruimere beschikbaarheid van onze trainingslocatie, maar ook in scherpere tarieven en een grotere flexibiliteit bij het gebruik van meerdere ruimtes.

En weet u dat onze ligging perfect is voor een stadswandeling door het prachtige Utrecht? Wij verzorgen u en uw gasten graag met onze wel bekende cateringopties en services. Maatwerk is uiteraard ook bespreekbaar!

foto vanaf La Vie naar vredenburg
medewerker serveert borrelhapjes uit

Uw training in de zomer,
onze expertise

Wij zijn hier om uw training in de zomer te leiden en te verrijken. Vanaf het allereerste contact staan we klaar om te begrijpen wat uw specifieke behoeften en doelen zijn.

We begeleiden u door ons aanbod van diverse ruimtes en flexibele arrangementen, afgestemd op uw unieke trainingsbehoeften. Ons doel is om niet alleen de ruimte te bieden die u nodig heeft, maar ook de ondersteuning en expertise om uw zomerse bijeenkomsten soepel te laten verlopen.

Met ons als samenwerkingspartner kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan doen om uw trainingsdoelen te realiseren, met of zonder hoge zomerse temperaturen.

Maak uw summer course compleet met:

  • Ruim opgezette zaalruimtes
  • Meerdere subruimtes in de nabijheid van de congresruimte
  • Moderne AV middelen ter ondersteuning van presentaties
  • Dimbare LED verlichting, spotlights en pipe-en-drape om de ruimte aan te kleden
  • Break-out ruimtes voor pauzes
  • Uitmuntende en op maat samengestelde catering

Wat klanten zeggen over onze trainingslocatie

Bij LaVie wordt heel goed meegedacht, is grote flexibiliteit in de voorbereiding en tijdens de uitvoering. De bijeenkomst met een plenair deel en een deel met groepen kon prima verlopen, eindigend in een goedverzorgde borrel om na te praten in de ruimte van het restaurant.

Bart Eigeman
GroenLinks – Landelijk Bureau

Alleen maar positieve woorden. Het contact vooraf verliep heel soepel. In de aanloop waren er wijzigingen die steeds op soepele wijze werden doorgevoerd. Charell, onze contactpersoon denkt mee en is flexibel. Tijdens de conferentie stond alles steeds op tijd klaar en werd goed meegedacht. Alles uiterst professioneel en toch in een warme sfeer.

Wouter van Joolingen
Universiteit Utrecht

Begin juli een Retail Event vanuit Belsimpel georganiseerd bij La Vie. Alles was super geregeld! Hele vriendelijke medewerkers en dachten goed met ons mee. Daarnaast heerlijk gegeten. Aanrader!

Nadi Dijksterhuis
Belsimpel

Praktische training service & professionele gastvrijheid

We gaan nog een stap verder met onze training services – wij zijn immers La Vie… Wilt u bijvoorbeeld voorafgaand aan uw training het cursusmateriaal opsturen? Onze receptie neemt het graag voor u in bewaring en zorgt dat het op de dag van uw bijeenkomst klaarstaat in uw gereserveerde zaal. Wij ondersteunen u graag met de meest praktische training services. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

  • Break-out ruimtes
  • Gebruik van meest voorkomende oplaadkabels
  • Deelnemersregistratie
  • Gebruik van professionele technische dienst

Uw training altijd 100% klimaatneutraal

Vanaf 2019 is uw training in La Vie 100% klimaatneutraal! Hoe dit werkt? De CO2 uitstoot die wij als locatie veroorzaken is door Groenbalans berekend. Wij compenseren deze uitstoot volledig door te investeren in het Verra CO2-compensatieproject: Thangarabalu Small Hydel Project in Karnataka, India.

Afdeling reserveringen

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Uw gegevens zijn veilig, lees hier onze privacy- en cookieverklaring.