Servicemedewerker Algemene Dienst

Word je blij van andere mensen blij maken? Houd jij van blinkend schoon servies, een glanzende vloer en fris ruikend sanitair en wil je dé held van de spoelkeuken worden? Dan zijn we op zoek naar jou! Voor La Vie Meeting Center Utrecht zijn wij op zoek naar een flexibele Servicemedewerker Algemene Dienst.

De functie

Als Servicemedewerker Algemene Dienst ben je verantwoordelijk voor het gereed maken – en verrichten van schoonmaakwerkzaamheden in algemene gasten- en bedrijfsruimtes, waaronder de toiletten en het restaurant. Je draagt dus als het ware zorg voor ons visitekaartje: schone, hygiënische en nette gasten- en bedrijfsruimtes!

Voor deze functie zijn we op zoek naar iemand die 5 dagen per week (uren in overleg) hard kan werken, goed kan plannen en organiseren en oog voor detail heeft. Naast werkzaamheden “achter de schermen” kom je tijdens schoonmaakrondes ook in aanraking met gasten, een open en vriendelijke houding is hierdoor belangrijk en een goede beheersing van de Nederlandse taal is een pré.

Wat bieden wij jou?

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
  • Voor jongeren onder de 21… wij hanteren geen jeugdlonen dus het startsalaris ligt net wat hoger!;
  • Een leuke job met enthousiaste, jonge collega’s en genoeg tijd om, naast hard werken, keihard met elkaar te lachen;
  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals elke maand een gezellige borrel en spontane spelletjesmiddagen;
  • Diverse maaltijden als het lunchbuffet of diner. Uiteraard hoort bij het sluiten ook een sluitdrankje;
  • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

De organisatie en cultuur

La Vie is hét meeting center in Utrecht voor (kennis)bijeenkomsten in het hart van Nederland. Wij organiseren ruim 7.500 bijeenkomsten per jaar voor bijna 100.000 gasten. Met 40 moderne meeting rooms en verschillende break-out ruimtes met een duurzaam koffie, thee- en waterconcept onderscheiden wij ons. Daarnaast kunnen onze gasten dagelijks genieten van een overheerlijk lunchbuffet, met uitzicht over de binnenstad van Utrecht. Gasten voelen zich thuis in La Vie. Dat vinden we het belangrijkste. Het is onze missie om ons volledig in te leven in onze gasten en klanten, het La Vie thuisgevoel te bieden en onze locatie bewust duurzaam te maken.

Als medewerkers van La Vie doen we er elke dag alles aan om de verwachtingen van onze gasten te overtreffen, met als doel teruglustige gasten. We vormen een hardwerkend, loyaal en betrokken team bij wie het woord ‘nee’ niet in het woordenboek voorkomt. De betrokkenheid bij elkaar geeft een familiegevoel weer. Wij voelen ons thuis in La Vie!

La Vie Utrecht is erkend als “Great Place to Work”! Een Great Place to Work zijn en blijven, kan alleen met de alleraardigste medewerkers. Medewerkers die intrinsiek gemotiveerd zijn om andere mensen – gasten en collega’s – blij te maken.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geraakt over deze vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van je motivatie om bij La Vie Meeting Center Utrecht te komen werken. Je sollicitatie kun je sturen via onderstaand sollicitatieformulier naar Martin Kolfschoten, F&B Manager.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie, kun je ook altijd contact opnemen via het formulier of via telefoonnummer 030 – 234 00 88. Of kom gewoon even binnenlopen bij de La Vie, je bent van harte welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren