Allround medewerker horeca (op oproep basis)

Heb jij gastvrijheid in je bloed, krijg je energie van blije gezichten en ben je niet vies van hard werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor La Vie Meeting Center Utrecht zijn wij op zoek naar enthousiaste en flexibele allround medewerkers die op verschillende vlakken hun steentje willen bijdragen binnen ons meeting center.

Jouw functie

In deze functie vragen wij jou om de aardigste te zijn en tegelijkertijd flink de handen uit de mouwen te steken. Het betreft een zeer afwisselende rol; je zal verschillende soorten werkzaamheden verrichten. Het werk omvat alle zaken van het treffen van voorbereidingen van bijeenkomsten: het klaarzetten van meubilair, serviesgoed, hulpmiddelen e.d. en het verzorgen van de gasten gedurende en na een bijeenkomst. Je draagt er te allen tijde zorg voor dat het onze gasten aan niets ontbreekt. Kortom, jij bent het visitekaartje van ons bedrijf!

Werk wanneer jij wilt!

Het is toch ideaal om je rooster zelf te bepalen? In onze nieuwe planningsysteem kan je zelf je beschikbaarheid aangeven en aanpassen. Ideaal voor studenten die bijvoorbeeld net voor hun tentamens minder kunnen werken en juist erna weer wat meer. Niet alleen jij bent flexibel, maar wij ook! Wij zijn op zoek naar medewerkers op 0-uren basis.

Wat bieden wij jou?

  • Een leuke job met enthousiaste, jonge collega’s en genoeg tijd om, naast hard werken, keihard met elkaar te lachen;

  • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;

  • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals de traditionele La Vie karaoke.
  • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis);

  • Diverse maaltijden als het lunchbuffet of diner. Uiteraard hoort bij het sluiten ook een sluitdrankje;

De organisatie en cultuur

Training- en vergaderlocatie La Vie Meeting Center, intern ook wel La Vie genaamd, is gevestigd in hartje Utrecht, dichtbij het Centraal Station. Geschikt voor alle soorten bijeenkomsten tot 180 personen en voorzien van alle denkbare faciliteiten. La Vie is in een nieuw jasje gestoken en zit barstensvol nieuwe energie en inspiratie. De locatie heeft maar liefst 40 meetingruimtes met oneindig veel mogelijkheden, zowel fysiek als op afstand met hybride oplossingen. Het is onze missie om ons volledig in te leven in onze gasten & klanten, het La Vie thuisgevoel te bieden en iedereen zich welkom te laten voelen. De aardigheid van de medewerkers wordt door gasten beoordeeld met een 8,7. Daar zijn we trots op! Ze vormen een hecht team waarin niet alleen de gast centraal staat, maar waar ze ook goed voor elkaar zorgen. Het stilstaan bij bijzondere momenten doen ze graag samen.

Geïnteresseerd?

Herken jij je in bovenstaand profiel en ben je enthousiast geraakt? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie! Solliciteren kan door jouw motivatie en cv te mailen naar Steffan van Oudenallen, Meeting Manager, via steffan.vanoudenallen@lavieutrecht.nl.

Maar je kunt nu ook aan de slag zonder een sollicitatiebrief te schrijven. Voor vragen of meer informatie kan je altijd contact opnemen met Steffan via bovenstaand e-mailadres of via telefoonnummer 030 – 234 00 88.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren