(Leerling) Keukenmedewerker

Wil jij leren hoe je de gasten kan verwennen met jouw smakelijke kookkunsten en wil je meedenken hoe iets beter, slimmer of gastgerichter kan? Ben je enthousiast, creatief en een harde werker? Dan is deze functie iets voor jou! Voor La Vie Meeting Center zijn we op zoek naar een (Leerling) Keukenmedewerker om ons team te komen versterken.

De functie

Als Keukenmedewerker ben je onderdeel van de keukenbrigade en medeverantwoordelijk voor de culinaire beleving en verzorging van onze gasten. Je staat voor kwaliteit, je bent een teamspeler, pakt je verantwoordelijkheid en vindt het leuk om mee te denken en te doen. Daarnaast ben je initiatiefrijk, zodat je je steentje kunt bijdragen aan onze missie om gasten zich thuis te laten voelen en teruglustig te maken. Jouw nieuwe collega’s staan te trappelen om jou de kneepjes van het vak te leren!

Bij La Vie verzorgen we dagelijks een lunchbuffet voor gemiddeld 350 gasten maar ook borrels en diners behoren tot de mogelijkheden. In onze keuken wordt eigenlijk alles dagelijks vers bereid: soepen, warme gerechten, salades en ook de zoetigheden zoals brownies , boterkoek en appelcakes komen uit eigen keuken. In deze functie werk je volgens een relatief vast rooster (kantoortijden) en af en toe een avond en/of een zaterdag. Een unieke horecaplek voor iemand die wel van de horecakeuken houdt maar die het iets minder leuk vindt om op zon- en feestdagen te werken! En voor jongeren onder de 21… wij hanteren geen jeugdlonen dus het startsalaris ligt altijd net iets hoger.

Wat bieden wij jou?

 • Arbeidsvoorwaarden conform Horeca cao;
 • Een hartverwarmend cultuurprogramma ‘Kindest Together’ met allerlei leuke activiteiten, zoals gezellige borrels en spontane spelletjesmiddagen;

 • Een jaarlijks Zomer- en Nieuwjaarsevent;

 • Veelal dagdiensten, soms ook op zaterdag en zondag gesloten.

 • Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen (we hebben collectieve regelingen met Aevitae, Menzis en Zilveren Kruis).

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent bereid om alles aan te pakken;

 • Je bent niet tevreden met een gemiddelde prestatie;

 • Je stopt pas als het werk klaar is;

 • Je blijft onder moeilijke omstandigheden of hoge werkdruk kalm/rustig;

 • Je laat zien de eigen kwaliteiten en ontwikkelpunten te kennen;

 • Je staat open voor feedback, leert van fouten.

De organisatie en cultuur

La Vie is hét meeting center in Utrecht voor (kennis)bijeenkomsten in het hart van Nederland. Wij organiseren ruim 7.500 bijeenkomsten per jaar voor bijna 100.000 gasten. Met 40 moderne meeting rooms en verschillende break-out ruimtes met een duurzaam koffie, thee- en waterconcept onderscheiden wij ons. Daarnaast kunnen onze gasten dagelijks genieten van een overheerlijk lunchbuffet, met uitzicht over de binnenstad van Utrecht. Gasten voelen zich thuis in La Vie. Dat vinden we het belangrijkste. Het is onze missie om ons volledig in te leven in onze gasten en klanten, het La Vie thuisgevoel te bieden en onze locatie bewust duurzaam te maken.

Geïnteresseerd?

Ben je enthousiast geraakt over deze vacature? Dan ontvangen we graag jouw sollicitatie, waarin je ons overtuigt van je motivatie om bij La Vie Meeting Center Utrecht te komen werken. Je sollicitatie kun je sturen via onderstaand sollicitatieformulier naar Martin Kolfschoten, F&B Manager.

Voor meer informatie over de vacature of de organisatie, kun je ook altijd contact opnemen via het formulier of via telefoonnummer 030 – 234 00 88. Of kom gewoon even binnenlopen bij de La Vie, je bent van harte welkom!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Direct solliciteren