Kinderfonds donatie

Op dinsdag 27 februari jl. heeft La Vie Meeting Center Utrecht opnieuw haar jaarlijkse opbrengst mogen overhandingen aan het Ronald McDonald Kinderfonds. Met een opbrengst van maar liefst 3.671,45 heeft La Vie Meeting Center 61 overnachtingen kunnen sponsoren, een bedrag om trots op te zijn!

‘’In 2018 hebben wij meerdere acties georganiseerd om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Huis Utrecht, waar wij met La Vie al sinds 2013 trotse partner van mogen zijn. Zo hebben we o.a. een mooi bedrag opgehaald met het laten sponsoren van onze bestekhuisjes’’, aldus Elleke Groot directeur & gastgever van La Vie Meeting Center Utrecht.

Ook een bestekhuisje sponsoren bij La Vie Meeting Center en zo een mooie bijdrage leveren aan het Kinderfonds? Klik hier!

La Vie Meeting Center heeft het gehele jaar door diverse acties ingezet. Elleke voegt daaraan toe: ‘’Het hele jaar door konden gasten knuffels en bierviltjes bij ons kopen, waarvan uiteraard de gehele opbrengst aan het Kinderfonds is gedoneerd. Met Valentijnsdag en Pasen kon men d.m.v. het kopen van Valentijn bonbons met rozen of een Paasstol een kleine en leuke bijdrage leveren. Hetzelfde geldt voor de jaarlijks terugkerende brownies, waarbij gasten na een kleine donatie een verse brownie mogen uitkiezen’’.

Voor La Vie Meeting Center was het organiseren van een wandeltocht één van de hoogtepunten, hiervoor liep het gehele team samen met vrienden, familie en vaste gasten vanaf het meeting center naar het Ronald McDonald Huis in Utrecht.

La Vie Meeting Center Utrecht is trots en blij met de opbrengst en hoopt volgend jaar weer een prachtig bedrag te mogen overhandigen aan het Kinderfonds.