Over La Vie

“La Vie brengt bijeenkomsten tot leven”. Dat zegt eigenlijk alles. We doen echt alles om elke bijeenkomst tot een succes te maken en de verwachtingen van onze gasten en klanten te overtreffen.

C’EST LA VIE

La Vie Utrecht

2017

De geschiedenis van La Vie gaat terug naar 1988, in die tijd bestond La Vie uit slechts enkele zaalruimtes boven de V&D in ‘winkelcentrum La Vie’. Inmiddels biedt La Vie 53 oplossingen in 40 compleet vernieuwde zalen, geschikt voor bijeenkomsten van 2 tot 200 deelnemers. La Vie ligt op steenworp afstand van de beroemde grachten en biedt een 360 graden uitzicht over hartje Utrecht. “Door het vele licht en de grote ramen ‘halen we de stad echt binnen’. Dat levert een ongekende positieve vibe op voor onze bezoekers.” Met de ligging naast het compleet vernieuwde station Utrecht CS en de aanwezigheid van een inpandige parkeergarage is La Vie uitstekend bereikbaar. Op jaarbasis verwelkomt La Vie ruim 100.000 bezoekers vanuit het hele land maar ook steeds meer internationale bezoekers weten La Vie te vinden.

La Vie

2016

Tijdens de recentelijke verbouwingen in 2015 en 2016 zijn niet alleen de zalen, het restaurant en de lounge volledig vernieuwd, ook is er stevig geïnvesteerd in de nieuwste audiovisuele middelen, dimbare LED verlichting en een supersnel wifi netwerk. Wat er niet is veranderd sinds 1988? Dat is de gastvrijheid van onze medewerkers. Het warme welkom, de persoonlijke zorg, de aandacht voor details en de gastvrijheid van onze medewerkers zijn de beste garantie voor een blijvende herinnering. ‘Ik voel me hier echt thuis’ is wat onze gasten zeggen over La Vie.

La Vie

2011

Dagvoorzitters en trainers worden bij La Vie de hele dag ontzorgd; van een ontbijtje bij aankomst, tot het gebruik van een handige meeting kit en technische ondersteuning. Het ‘thuisreispakketje’ bij vertrek hoort er ook altijd bij. De medewerkers van La Vie maken het verschil. Zij kennen geen ‘nee’. Ze denken graag met u mee en vinden altijd een oplossing. Met onze All-Cables-Available-Service hoeven gasten zich geen zorgen te maken over een vergeten oplader, kabel of presenter. En ook aan een leesbril is gedacht.

La Vie

1990

In het sfeervolle restaurant serveren we verrassende gerechten; van een gevarieerd lunchbuffet tot een luxe driegangendiner. Dagvers, smaakvol en gezond. Chef-kok Martin en zijn team spelen graag in op uw wensen.

We hebben de ambitie om het elke dag weer beter te doen als de dag ervoor. In onze dienstverlening naar onze gasten, maar ook vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid. Wilt u de gastvrijheid van La Vie zelf ervaren? Wij geven u graag een rondleiding, neem gerust contact met ons op!

 

Tot ziens in La Vie!

Ingrid van der Wal 2

Ingrid van der Wal-Koek

Directeur Meeting Centers

Meer informatie? Bekijk hier onze plattegrond , brochure of neem contact op met onze Meeting Expert Natalie, zij geeft u graag een rondleiding.

Heeft u uw keuze gemaakt ? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of boek direct online.