Duurzaam schoonmaken: zo doen wij dat!

Duurzaam schoonmaken doen wij met Lotus® PRO. Dit nieuwe concept tovert leiding water om in ozon water. Ozon water vervangt álle schoonmaakmiddelen. Dit is goed voor het milieu én we hebben geen schoonmaakmiddelen meer nodig. Klinkt als een mooi concept, toch? Wij zijn graag bewust bezig met het milieu en werden enthousiast van dit verhaal.

LOTUS® PRO: ZO WERKT HET

Lotus® PRO is een filter systeem. Binnen 24 uur verandert dit filter leidingwater in ozonwater. Het zuurstof wordt uit het water gefilterd, verandert in ozon en word weer bij het gestabiliseerde water gevoegd. Dit ozonwater heeft 24 uur een saniterende werking wat kwalitatief een stuk beter is dan andere schoonmaakmiddelen. En met dit wonder water tappen wij dus sinds kort onze emmers en sprayflessen vol. Duurzaam schoonmaken maar! ?

DUURZAAM SCHOONMAKEN HEEFT MEER VOORDELEN.

De miljoenen liters chemische schoonmaakmiddelen en vuil water die wij elk jaar met zijn alle wegspoelen zijn hartstikke slecht voor het milieu. Alle chemische middelen zijn ook nog eens niet goed voor uw werknemers of gasten. Ze ademen hierdoor tijdens het schoonmaken namelijk allerlei chemische stoffen in (of wanneer dit net is gebeurd). Ozonwater is daar in tegen niet schadelijk. Sterker nog, na 24 uur keert het weer terug in normale staat. Geen chemische middelen door de riolering dus. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een schoner milieu. Voor de ondernemer is een bijkomend voordeel het besparen op kosten van schoonmaak middelen en de gemakkelijke installatie van de filter. Verder is het ook nog eens eenvoudig in gebruik.

Wij zijn erg tevreden over Lotus® PRO en we hopen u te inspireren om ook bewust te worden over dit onderwerp. Meer informatie over dit concept vindt u op de website van Lotus® PRO.

Wilt u weten wat wij nog meer doen op gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Bekijk dan onze MVO pagina.