La Vie 3e van Nederland!

Het is dinsdag 7 april 2020, wij zitten er klaar voor; de digitale uitreiking van de Nationale Meeting Award, categorie M. Alle drie de rondes hebben we doorstaan en we hebben een plek bemachtigd in de top 10 van heel Nederland. Of we trots zijn? Echt wel! Na de vele positieve online reviews in ronde 1 en de mystery call voor een offerte in ronde 2, hebben wij de jury mogen verwelkomen in La Vie en hebben wij onze visie kunnen uitdragen: onze gasten een thuisgevoel geven.

Afgelopen dinsdag was het dan zo ver. De online uitreiking van de Nationale Meeting Award. Met het personeel op de 2de lijn wachtten we in spanning af wat de uitslag zou worden.

De Jury over La Vie Meeting Center Utrecht:
“Deze Green Key-gold trainingslocatie biedt mede dankzij het grote restaurant uitgebreide mogelijkheden. De locatie is klimaatneutraal en besteedt veel aandacht voor persoonlijk contact. Het personeel straalt warmte uit en geeft een fijn thuisgevoel”.

Wauw! Wij waren er een beetje stil van. Bedankt voor de mooie woorden! Met de prachtige beoordeling van de jury, hebben wij met trots de 3de plek bemachtigd! Een plek om super trots op te zijn. Wat zijn wij trots! De race binnen de top 3 was onwijs spannend.

Eindstand categorie Medium Score
1. VRIJ in Culemborg – Landgoed Anckerwaerdt 82.49%
2. Landgoedhotel Woodbrooke 82.43%
3. La Vie Meeting Center Utrecht 81.47%

Benieuwd wat jurylid Joyce zegt over onze categorie?

“Anuschka, Zulayka en ik hebben tien prachtige, maar zeer verschillende locaties bezocht die alle enorm hebben gescoord op enthousiasme en gedrevenheid. Ook sociaal-maatschappelijk en duurzaam ondernemen staat erg hoog in het vaandel. Niet voor niets zijn een aantal finalisten in het bezit van het keurmerk Green Key Gold. Wat ook opviel is dat het personeel het belangrijkste kapitaal van het bedrijf is. Er wordt veel geïnvesteerd in teambuilding en opleiding. Verbeterpunten zijn de inzet van hun websites en social media. Draag je concept uit, maak van je website een visitekaartje dat past bij je locatie en meld updates: we zagen bijna geen vermelding van hun nominatie voor de Nationale Meeting Award! Wat betreft gastbeleving had er beter ingespeeld kunnen worden op de dieetwensen van de juryleden, al is dat ter plekke prima opgelost.”

Helpt u ook komend jaar weer mee? Deel via deze link uw ervaringen bij en met La Vie en help ons om van de huidige 9,3 een 10 te maken!